tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!

Παρασκευή 17 Ιουλίου 2009

ΥΠΟΣΧΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΑΝΑΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!!!


Πέντε και πλέον χρόνια, μετά το κλείσιμο της σιδηροδρομικής γραμμής «Κορίνθου – Άργους – Τρίπολης – Καλαμάτας» και στον ΟΣΕ ακόμα μοιράζουν … υποσχέσεις! Αντί τα έργα να έχουν ολοκληρωθεί και να υπάρχει ήδη ένα ξεκάθαρο πλάνο λειτουργίας και ανάπτυξης του σιδηροδρόμου στην περιφέρεια Πελοποννήσου, αντίθετα επικρατεί αβεβαιότητα και ανησυχία.
Τις προάλλες ο πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ πήγε στη γειτονική Καλαμάτα και επισκέφθηκε το Νομάρχη Μεσσηνίας Δημήτρη Δράκο. Εκεί είπε ότι περίπου στο τέλος του επόμενου μήνα (Αυγούστου) θα έχουν τελειώσει τα έργα ανακαίνισης και βελτίωσης της σιδηροδρομικής γραμμής Κορίνθου – Τρίπολης – Καλαμάτας.
Βέβαια, δεν είναι δυνατόν κανείς να πανηγυρίζει επειδή ένα έργο τελείωσε μέσα σε 5,5 χρόνια! Το σημαντικότερο όμως είναι ότι για άλλη μία φορά ο ΟΣΕ δεν αποκαλύπτει πότε θα επαναλειτουργήσει η γραμμή. Τι να το κάνουμε ένα έργο, όταν δεν τίθεται σε λειτουργία; Να καθόμαστε να το κοιτάζουμε;
Κάποιοι θα ισχυριστούν ότι τέτοιου είδους ανακοινώσεις δεν μπορεί να κάνει ο Πρόεδρος της ΕΡΓΟΣΕ, αλλά η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Μεταφορών. Σωστό. Όμως, ο Στυλιανίδης έχει ήδη πάρει θέση. Έχει πει ότι ο ΟΣΕ στην Περιφέρεια Πελοποννήσου έχει «μαύρη τρύπα» 58.000.000 €! Τι άλλο δηλαδή θέλετε να μας πει για να καταλάβουμε ποιο θα είναι το μέλλον του σιδηροδρόμου στην περιοχή μας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter