tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ;

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΣΑΝ ΛΟΥΚΑ ΚΑΤΣΕΛΗ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΑΚΟΥΜΑΤΣΟΣ;

Στα πλαίσια της επίσκεψης της  Υπουργού Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κας Λούκα Κατσέλη στη έδρα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου τη  Σύρο, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010 στα Γραφεία της Περιφέρειας, συνάντηση της Υπουργού με το Γενικό Γραμματέα της Περιφέρειας και έπειτα ευρεία σύσκεψη της κας Υπουργού  με την παρουσία του  Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας κ. Βασίλειου Μπρακουμάτσου, του Νομάρχη Κυκλάδων κ. Δημήτρη Μπάιλα,  των Δημάρχων του νησιού κ.κ. Γιάννη Δεκαβάλλα, Φώτη Ξαγοράρη και Τζώρτζη Μακρυωνίτη, των Προέδρων του  Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Κυκλάδων και Επιμελητηρίου Κυκλάδων κ.κ. Θεόδωρου Μήτσκα, Ιωάννη Ρούσσου αντίστοιχα, καθώς και του Προέδρου του τμήματος Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ερμούπολη κ. Ιωάννη Δαρζέντα.


 Στη συνέχεια, η κα Υπουργός παραχώρησε Συνέντευξη Τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης των Κυκλάδων και απάντησε σε ερωτήσεις που της τέθηκαν.
Αμέσως μετά, η κα Υπουργός συνοδευόμενη από το Γενικό Γραμματέα επισκέφθηκαν τα Ναυπηγεία «ΝΕΩΡΙΟ» Σύρου, όπου συναντήθηκαν με στελέχη της Διοίκησης και εκπροσώπους των Εργαζομένων του ναυπηγείου.
Τόσο στις συναντήσεις της κας Υπουργού με τους θεσμικούς εκπρόσωπους, όσο και από την συνέντευξη τύπου αναδείχτηκαν, ότι ο αγώνας, η αγωνία, η ελπίδα και το όραμα των Πολιτών του Αρχιπελάγους, δεν πρέπει να είναι πλέον ζητούμενο, αλλά συντεταγμένα, οργανωμένα, πρέπει να αρχίσει η προσπάθεια για να έχουμε γρήγορα αποτελέσματα και θα το πετύχουμε όλοι μαζί και κύρια στην Ανάταξη και Αξιοποίηση του ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter