tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ... ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

«ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ... ΠΑΡΕΜΒΟΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ!!

Μια σοβαρή καταγγελία έγινε από τη νομαρχιακή οργάνωση του ΚΚΕ στη γειτονική Κορινθία. Γράφτηκε και στον «Ριζοσπάστη», ότι έγιναν τηλέφωνα στην Πελοπόννησο από την αστυνομία, «με προφανή στόχο να τρομοκρατηθούν οι μικρομεσαίοι αγρότες και να αποτραβηχτούν από τις κινητοποιήσεις. Αστυνομικός του Τμήματος Νεμέας τηλεφώνησε σε αγροτοσυνδικαλιστή και στέλεχος του ΚΚΕ στην περιοχή και του ζήτησε να του δώσει πληροφορίες για την προγραμματισμένη, συγκέντρωση αγροτών, από τέσσερις νομούς της Πελοποννήσου στην Τρίπολη.»!!!


Ουσιαστικά γίνεται λόγος για «προσπάθεια τρομοκράτησης των αγροτών» και σημειώνει το ΚΚΕ Κορινθίας πως «επιβεβαιώνεται η εκτίμηση του Κόμματός μας ότι η κυβέρνηση αξιοποιώντας όλα τα μέσα, ακόμα και την αστυνομία, έχει ένα και μόνο στόχο: Να αποπροσανατολίσει, να τρομοκρατήσει και να εγκλωβίσει την αγροτιά και, σε κάθε περίπτωση, να αποτραβήξει τη συζήτηση από την υποχρέωση που η ίδια έχει να αναζητήσει και να δώσει λύση στα πραγματικά προβλήματα της φτωχής και μεσαίας αγροτιάς. Εκείνο που ενδιαφέρει την κυβέρνηση είναι πώς θα αποσπάσει τη συναίνεση των αγροτών στο προαποφασισμένο πρόγραμμά της, στην εφαρμογή των αντιλαϊκών προβλέψεων της ευρωενωσιακής Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, δηλαδή στο ξεκλήρισμα των φτωχών και μεσαίων αγροτών, στη συγκέντρωση της αγροτικής παραγωγής στα χέρια λίγων μεγαλοτσιφλικάδων και πολυεθνικών του κλάδου των τροφίμων».
Προς το παρόν, δεν έχει υπάρξει κάποια αντίδραση από την πλευρά της Αστυνομίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter