tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ «ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ» ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ!

Έχετε όλοι διαπιστώσει ότι στην Αρκαδία δεν … κουνιέται φύλλο για το «μεταναστευτικό». Κανείς δεν μιλάει, κανείς δεν παίρνει θέση. Λες και ζούμε σε άλλη χώρα…
Κι επειδή δεν μιλάμε εμείς, θα έρθει ένας Αχαιός να μιλήσει στην Τρίπολη για το «μεταναστευτικό»! Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Χρυσανθακόπουλο ο οποίο είναι βουλευτής του ΛΑΟΣ στην Αχαΐα. 

Εξελέγη Βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ το 1996 (15.500 χιλ ψήφους) και το 2000 (20.500 ψήφους) μέχρι το 2004 και διετέλεσε Πρόεδρος και αντιπρόεδρος της διαρκούς Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου καθόλα τα έτη της Βουλευτικής του θητείας.
Έχει γράψει δύο βιβλία (Απόψεις Ιστορικά Δικαιωμένες και Ιστορία του ελληνικού αγροτικού κινήματος).
Τώρα είναι στο ΛΑΟΣ. Αν θυμάστε, ο Χρυσανθακόπουλος είχε έρθει πρόσφατα στην Τρίπολη και συναντήθηκε με στελέχη του τοπικού ΛΑΟΣ, όπου μίλησαν για διάφορα κομματικά θέματα και αναφέρθηκαν και στις εξελίξεις που υπάρχουν σχετικό με το μεταναστευτικό ζήτημα.
Λοιπόν, η είδηση είναι ότι έχει προγραμματιστεί ανοικτή εκδήλωση-συζήτηση στην Τρίπολη, για την προσεχή Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου. Η εκδήλωση θα γίνει στις 7 το απόγευμα, στο αμφιθέατρο πνευματικού κέντρο του Δήμου Τρίπολης. Θέμα της: «Να δοθεί στους μετανάστες στην Ελλάδα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι, ναι η όχι;;»
Στην ανακοίνωση που έφτασε στα χέρια μας, καλούνται όλοι να πάνε στην εκδήλωση (είτε συμφωνούν να δοθεί δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στους μετανάστες- είτε όχι), για να μάθουν την αλήθεια για την ιθαγένεια. Να δώσουν το «παρών» και να πουν ελευθέρα την γνώμη τους για το μεγάλο αυτό εθνικό θέμα.
Ομιλητές θα είναι ο δημοσιογράφος Λεωνίδας Αποσκίτης και ο βουλευτής  Αλέξανδρος Χρυσανθακοπουλος   .
Την οργάνωση της εκδήλωσης έχει ο Όμιλος πατριωτικών και κοινωνικών μελετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter