tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης!!!

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2010

Χαμός στο Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης!!!


Όσοι παρακολουθούν τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της Τρίπολης, σίγουρα δεν μπορούν να πουν ότι ... πλήττουν!!
Χθες το βράδυ, πήρε το λόγο ο πρώην Αντιδήμαρχος Γιώργος Λαγός. Και τι δεν είπε!!!
Αναφέρθηκε σε ένα επεισόδιο που είχε πριν από ένα μήνα με τον Δήμαρχο, ότι σε εκείνο το επεισόδιο τραυματίστηκε και ο Δήμαρχος (ως γιατρός) δεν του παρείχε ούτε τις πρώτες βοήθειες και άλλα πολλά!

Για την παράταξη τους είπε ακόμα ότι «έχουμε γίνει ρόμπα με τα σκουπίδια» κι ότι δεν υπάρχουν ρήματα για την Πλατεία Πετρινού (αυτό δεν ισχύει, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες). Ακόμα ανέφερε ότι είχε ειδοποιηθεί να γίνει Αντιδήμαρχος και δεν έγινε. Ανέφερε ότι σταματά να στηρίζει τον Κοτσιάνη για αρχηγό της παράταξης και χαρακτήρισε την τακτική του Δημάρχου ως τακτική που θυμίζει εξωκοινοβουλευτική δεξιά!
Ποια ήταν η απάντηση του Κοτσιάνη; Ουσιαστικά, όλο το νόημα περικλείεται σε αυτή τη φράση: «Όταν είναι Αντιδήμαρχοι, είναι όλοι μια χαρά. Όταν δεν είναι ,ανακαλύπτουν ελαττώματα στον Κοτσιάνη».
Ο Κοτσιάνης δεν δίστασε να απαιτήσει από το ΠΑΣΟΚ να αναλάβει τις ευθύνες του και «να τους μαζέψει», κουβέντα που αφορούσε όχι μόνο τον κ. Λαγό, αλλά και τον κ. Κακλαμάνο.
Επίσης, μία αναφορά του Λαγού ότι ο Δήμαρχος πρέπει να επιστρέψει χρήματα που έχει πάρει από Αντιδημάρχους του, είχε ως αποτέλεσμα να ακουστούν διάφορα για «μίζες» και άλλα παρόμοια… Εκεί παρενέβη ο τέως Αντιδήμαρχος Γ. Παπασταματάκης και είπε ότι ακόμα και ο ίδιος έδωσε κάποια στιγμή 500 € προκειμένου να συνεισφέρει από την μεριά του στα προεκλογικά έξοδα της παράταξης. «Και που έδωσα 500 € και τι έγινε; Χέστηκε η φορά στο αλώνι. Μιλάμε για ένα ποσό το οποίο είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στα έξοδα που έγιναν προεκλογικά. Μπορεί να διαφωνώ σε κάποια θέματα με τον Δήμαρχο, αλλά του αναγνωρίζω ότι αγαπά την πόλη και είναι έντιμος» είπε  Γιώργος Παπασταματάκης.
Αυτά προς το παρόν…
Αύριο, η εφημερίδα «Αρκαδικές Ειδήσεις» θα έχει αναλυτικό ρεπορτάζ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter