tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: "Πληρώνουμε βαριά φορολογία και τα παιδιά μας που σπουδάζουν δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαΐ να φάνε"!

Τρίτη 13 Απριλίου 2010

"Πληρώνουμε βαριά φορολογία και τα παιδιά μας που σπουδάζουν δεν έχουν ούτε ένα πιάτο φαΐ να φάνε"!


«Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ καταγγέλει στους εργαζόμενους την ανευθυνότητα των υπευθύνων, που έχει σαν αποτέλεσμα από χθες να μην διατίθεται φαγητό στους φοιτητές στο Πανεπιστήμιο στη Τρίπολη.
Η Γραμματεία Αρκαδίας του Π.Α.ΜΕ κάνει καθαρό, ότι δεν είναι διατεθειμένοι οι εργαζόμενοι, τα πλατιά λαϊκά στρώματα να πληρώνουν βαριά φορολογία και τα παιδιά τους που σπουδάζουν να μην έχουν ούτε ένα πιάτο φαΐ να φάνε.
Αυτά είναι τα αποτελέσματα της ιδιωτικοποίησης των πάντων, της πολιτικής των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. Αλλάζουν τα κέτερινκ και οι φοιτητές μένουν χωρίς φαΐ.
Είναι γελασμένες οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αν νομίζουν ότι με το να κρύβονται και να αρνούνται να συναντηθούν με το Π.Α.ΜΕ, τους γονείς δηλαδή των φοιτητών και την Επιτροπή Αγώνα, θα αποποιηθούν τις ευθύνες τους. Δεν κάνουν καλό ποδαρικό στη Πελοπόννησο τέτοιες Πρυτανικές Αρχές.
Καλούμε τον Πρύτανη άμεσα να συναντηθεί με το Π.Α.ΜΕ. και τους εκπροσώπους των φοιτητών, και να δώσει ικανοποιητικές απαντήσεις στο αιτήματα τους για κατάργηση κάθε επιχειρηματικής δραστηριότητας στην εκπαίδευση, δημόσια και δωρεάν σίτιση για όλους τους φοιτητές κ.α. Διαφορετικά θα φέρνει ακέραια την ευθύνη για τα προβλήματα που θα παρουσιαστούν στη λειτουργία του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου.

Η Γραμματεία Αρκαδίας
του Π.Α.ΜΕ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter