tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Θα συμφωνήσει ο "Μορέας" να μην αυξηθούν τα διόδια;

Πέμπτη 19 Αυγούστου 2010

Θα συμφωνήσει ο "Μορέας" να μην αυξηθούν τα διόδια;

Σε παρέμβαση προέβη το Επιμελητήριο Αρκαδίας για να αποφευχθεί η επικείμενη αύξηση στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και Κορίνθου – Τρίπολης.






Αξιότιμοι κύριοι,



Όπως γνωρίζετε, το Επιμελητήριο Αρκαδίας αποτελεί το βασικό εκπρόσωπο των επιχειρήσεων του νομού μας, με βασική αποστολή την προστασία και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας. Στο πλαίσιο αυτής του της αποστολής, γίνεται αποδέκτης αιτημάτων, ερεθισμάτων και παραπόνων από τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες της Αρκαδίας επί διαφόρων θεμάτων που τους απασχολούν.
Πρόσφατα, λοιπόν, γίναμε αποδέκτες της ανησυχίας των μελών μας για την ανακοίνωση επικείμενων αυξήσεων στα διόδια της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου και Κορίνθου – Τρίπολης εκ μέρους της εταιρίας σας. Δεδομένου ότι δεν έχει γίνει ακόμα κάποια οριστική ενέργεια, ελπίζουμε ότι το παρόν έγγραφό μας θα φτάσει εγκαίρως ώστε να αποφευχθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο.
Στη σημερινή οικονομική συγκυρία που διανύει η χώρα μας, με την κρίση να πλήττει περισσότερο από όλους τις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις, με τα καταστήματα και τις βιοτεχνίες να κλείνουν η μία μετά την άλλη ή να απολύουν εργαζομένους για να επιβιώσουν, οποιαδήποτε οικονομική επιβάρυνση είναι ένα επιπλέον «σφίξιμο στη θηλειά» για τους επιχειρηματίες. Μία τέτοια αύξηση θα επιφέρει ακόμα μεγαλύτερο κόστος στα ήδη αυξημένα μεταφορικά έξοδα των επιχειρήσεων, στις επαγγελματικές μετακινήσεις των ίδιων των επιχειρηματιών και των εργαζομένων τους, ενώ μία τέτοια εξέλιξη θα είναι επιβαρυντική για κάθε νοικοκυριό της Αρκαδίας.
Δεδομένου ότι και εσείς οι ίδιοι ανήκετε στον επιχειρηματικό κλάδο και κατανοείτε τις ανάγκες των συναδέλφων επιχειρηματιών, καθώς και τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που αντιμετωπίζουν όλοι αυτήν την 














περίοδο, είμαστε βέβαιοι ότι θα αφουγκραστείτε της ανάγκες της κοινωνίας και του επιχειρηματικού κόσμου και δεν θα προχωρήσετε άμεσα σε τέτοιες δυσβάστακτες αυξήσεις.
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων,
Με εκτίμηση,
ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΑΔΙΑΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Η παραπάνω παρέμβαση κοινοποιήθηκε:
1. Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρη Ρέππα
2. Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα. Λούκα Κατσέλη
3. K.E.E.E.
4. Επιμελητήρια Περιφέρειας Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter