tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο ... άσος στο μανίκι του Χρίστου Λαμπρόπουλου!!!

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο ... άσος στο μανίκι του Χρίστου Λαμπρόπουλου!!!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, που δεν διαψεύδονται από το περιβάλλον του Χρίστου Λαμπρόπουλου, χθες στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΝΔ στην Τρίπολη, ο πρώην Αντιδήμαρχος κάποια στιγμή πήρε το λόγο και ενώπιον όλων (Λυκουρέντζου, Προέδρου ΝΟΔΕ, Νομάρχη και των άλλων ενδιαφερομένων για το "χρίσμα") αποκάλυψε ότι πριν από ένα μήνα συγκέντρωσε υπογραφές για την υποψηφιότητα του στις δημοτικές εκλογές. Η λίστα αυτή -που έδειξε χθες στα γραφεία της ΝΟΔΕ- περιλαμβάνει 44 υπογραφές.
Αυτό όμως που προκαλεί μεγάλη έκπληξη είναι ότι ανάμεσα στα 44 ονόματα, υπάρχει και η υπογραφή του...

δημοτικού συμβούλου και τεχνικού διευθυντή της ΔΕΥΑΤ Κώστα Μανδρώνη!!! Ο Λαμπρόπουλος έκανε αυτή την αποκάλυψη ενώπιον του Μανδρώνη ο οποίος φέρεται να μην αντέδρασε, μιας και πρόκειται για την πραγματικότητα. 
Πάντως, το στοιχείο αυτό προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο ... μπλέξιμο στην υπόθεση "χρίσμα" της ΝΔ στην Τρίπολη, αφού σε μία περίοδο που ο Μανδρώνης εμφανίζεται ως ο επικρατέστερος για τη στήριξη της ΝΔ και τον θέλει και ο Λυκουρέντζος, έρχεται στην επιφάνεια μία λίστα που δείχνει ότι ο τεχνικός διευθυντής της ΔΕΥΑΤ έχει υπογράψει (πριν από ένα μήνα περίπου) υπέρ της υποψηφιότητας Λαμπρόπουλου, εφόσον ο πρώην Αντιδήμαρχος εξασφαλίσει τη στήριξη του κόμματος της ΝΔ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter