tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Παναρκαδικός νίκησε την ΑΕΚ Άργους

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Ο Παναρκαδικός νίκησε την ΑΕΚ Άργους

Στον τέταρτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας του, ο Παναρκαδικός κέρδισε την ΑΕΚ Άργους με 2-1, ενώ πριν το παιχνίδι, πραγματοποιήθηκε και ο αγιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο, παρουσία του πρόεδρου της ομάδας Γιώργου Παπαηλίου. Τα γκολ για τον Παναρκαδικό πέτυχαν οι Σελλής στο 14’ με κοντινή προβολή και Κουλόπουλος στο 17’ με πλάσε μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στο 46’ με μακρινό σουτ του Κωστόπουλου. Με τον Παναρκαδικό αγωνίστηκαν και τα δύο νέα αποκτήματα της ομάδας, ο ...

Βασίλης Μπεντεβής και ο Σπύρος Αποστολόπουλος.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ζήσης.
Παναρκαδικός: Ζαντιώτης, Λαγός Γ., Τσόγκας, Σελλής, Ντόκος, Λαγός Σπ., Δήμος, Μπακογιαννάκης, Μέλλος, Κουρόγιωργας, Κουλόπουλος (Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι  Γεωργακόπουλος, Λάγκας, Τσακάνι, Αναγνωστόπουλος, Μπεντεβής, Δημητρέλης, Κοσκολός, Σουρλίγκας, Αποστολόπουλος, Τζιανής, Δούρος)
ΑΕΚ Άργους: Κοζιώτης, Χανιάς, Ταραντίλης Αντ., Μπρης, Ψύχος, Παπαγεωργίου, Νικολίτσας, Τρίκας, Σούρσος, Ταραντίλης Η., Μαμωνάς( Αγωνίστηκαν και οι Μαρούδης Γ., Λουκάς, Μπούρης, Καρούτης, Μαλλιαρός, Βόγκλης, Ρηγόπουλος, Λάπατας Χ., Μποζιονέλος, Λάπατας Α., Κορωνίδης, Μαρούδης, Κωστόπουλος, Αντωνόπουλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter