tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μπακασέτας: «Έχουμε γίνει μία οικογένεια»

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Μπακασέτας: «Έχουμε γίνει μία οικογένεια»

Μετά το χθεσινό φιλικό παιχνίδι στο Αίγιο, οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα επέστρεψαν σήμερα το πρωί στο γήπεδο και χωρισμένοι σε δύο γκρουπ ακολούθησαν το προπονητικό πρόγραμμα το οποίο περιελάμβανε γυμναστήριο και τρέξιμο.
Το χθεσινό πρόγραμμα, εκτός της φιλικής αναμέτρησης στο Αίγιο, είχε «οικογενειακό διπλό» με τους ποδοσφαιριστές που έμειναν στην Τρίπολη να αντιμετωπίζουν την ομάδα νέων του Αστέρα.
Οι «μεγάλοι» κέρδισαν με 3-1 έχοντας ως σκόρερ τους Ουντότζι, Τσουμάγκα, Ρομπέρτο, ενώ από από τους «μικρούς» σκόραρε ο Ρουμελιώτης.
Οι «διπλές» προπονήσεις επιστρέφουν από αύριο Τετάρτη στο πρόγραμμα προετοιμασίας του Αστέρα, ενώ το πρωί της Πέμπτης θα υπάρχει ρεπό στους ποδοσφαιριστές και το απόγευμα της ίδιας ημέρας το φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (19.00).
Στις καλές και οικογενειακές στιγμές του Αστέρα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια της φετινής προετοιμασίας, προστέθηκε ακόμα μία, αφού χθες η σύζυγος του Νίκου Αναστασόπουλου Αντωνία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι και στη σημερινή προπόνηση όλοι οι άνθρωποι της ομάδας του ευχήθηκαν τα καλύτερα για τον διάδοχο.
Δεν προπονήθηκαν σήμερα:
- Ο Κρις που έκανε θεραπεία
- Ο Ριμκεβίτσιους που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και
- Ο Στεφανάκος, που έκανε θεραπεία και στη συνέχεια ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα
Στο μεταξύ, άλλαξε αντίπαλος στο φιλικό παιχνίδι της 11ης Αυγούστου, αφού αντί του Ασπρόπυργου, ο Αστέρας θα αντιμετωπίσει στην Τρίπολη τον Εθνικό Αστέρα.
Τέλος, μιλώντας για την προετοιμασία της ομάδας ένας από τους νεότερους παίκτες του Αστέρα, που σκόραρε και στο χθεσινό φιλικό παιχνίδι με τον Παναιγιάλειο, Τάσος Μπακασέτας δήλωσε: «Γίνεται μία πολύ καλή προετοιμασία φέτος στην ομάδα. Δουλέψαμε πολύ στον τομέα της φυσικής κατάστασης και γενικότερα σε όλους τους τομείς όπως είναι η τακτική. Οι σχέσεις μεταξύ μας είναι άριστες, υπάρχει ένα πολύ καλό το κλίμα με όλα τα παιδιά και πλέον έχουμε γίνει μία μεγάλη οικογένεια.
Όσον αφορά εμένα, θέλω να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή μου, να πάρω ευκαιρίες και μέσα από αυτές να δείξω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα όσο μπορώ περισσότερο.
Είναι σημαντικό για μένα ότι σκόραρα στο χθεσινό φιλικό, με βοηθάει ψυχολογικά. Αυτό συμβαίνει όμως με όλα τα γκολ ακόμα και αυτά που πετυχαίνω στις προπονήσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter