tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Η πρώτη νίκη του Αστέρα στα φιλικά...

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Η πρώτη νίκη του Αστέρα στα φιλικά...

Ο Αστέρας κέρδισε στο σημερινό φιλικό που έγινε στο γήπεδο των Καμαρών παρουσία 600 φιλάθλων τον Παναιγιάλειο 3-1, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Αράς, Ροτζέριο και Μπακασέτας, που είναι τα πρώτα τους στα παιχνίδια προετοιμασίας.Ο Παναιγιάλειος προηγήθηκε με τέρμα από τα αποδυτήρια (1') με σκόρερ τον Μπουλούμπαση, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την κάθετη μεταβίβαση του Παπουτσή.
Παρά την «ψυχρολουσία» από το γκολ που δέχτηκε τόσο νωρίς τέρμα, ο Αστέρας κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και ήταν αυτός που δημιούργησε ευκαιρίες μπροστά από την εστία των γηπεδούχων.
Στο 20' ο Αστέρας έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, αλλά το σουτ του Ιβάνοφ που έπαιξε περίπου ένα ημίχρονο, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι.
Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Αράς έφερε το παιχνίδι στα ίσια εκμεταλλευόμενος την κάθετη πάσα του Ροτζέριο και στο 43ο λεπτό, αντιστράφηκαν οι ρόλοι με τον Αράς να γίνεται δημιουργός και τον Ροτζέριο να χρίζεται σκόρερ και με πλασέ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας προβάδισμα στον Αστέρα (1-2)
Στο δεύτερο ημίχρονο οι προπονητές των δύο ομάδων έκαναν αρκετές αλλαγές, αλλά το σκηνικό δεν άλλαξε ουσιαστικά, καθώς ο Αστέρας ήταν καλύτερος του αντιπάλου του. Έτσι, ήρθε το τρίτο γκολ με «δράστη» τον Τάσο Μπακασέτα, που στο 72ο λεπτό εκμεταλλεύθηκε λάθος μεταβίβαση του Μαλιάκα και διαμόρφωσε με πλασέ το τελικό αποτέλεσμα (1-3).
Ο Βαγγέλης Βλάχος είχε μία ευκαιρία σε αυτό το φιλικό να τεστάρει τους παίκτες που είχε στη διάθεση του και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, αφού άφησε αρκετούς στην Τρίπολη, οι οποίοι προπονήθηκαν και συμμετείχαν σε «οικογενειακό διπλό» με την ομάδα νέων του Αστέρα.

Παναιγιάλειος: Ανδρούτσος, Παπουτσής, Κοροβέσης, Λίτσος, Τσώνης, Πελέκης, Τρούλης, Σκαρτσίλας, Κοζανίδης, Διαμαντόπουλος και Μπουλούμπασης. Στην επανάληψη έπαιξαν ακόμα και οι: Μούζος, Σανδραβέλης, Αργυρός, Μαλλιάκας, Σιώκος, Βασιλαντωνόπουλος, Στάικος, Γκιγκάνι, Βίκμαε και Γκάτσης
Αστέρας: Ντεγκρά (77’ Κυριακόπουλος), Ρουμπίλ (72’ Αποστολίδης), Ουριμπάρι, Λαμπρόπουλος (77’ Σεντεμέντες), Ορόθκο, Λαδάκης, Κέρ (54’ Μπακασέτας), Τσαμπούρης (61’ Γιαννούλης), Ιβάνοφ (43’ Φορτούνης), Αράς (80’ Τσουμάγκας), Ροτζέριο (62’ Κουρμπέλης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter