tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Χαμός επικρατεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τα σενάρια και τις φήμες περί συνεργασίας Παυλή - Δελφάκη!!!

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Χαμός επικρατεί στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για τα σενάρια και τις φήμες περί συνεργασίας Παυλή - Δελφάκη!!!

Αίσθηση προκάλεσαν οι σημερινές δηλώσεις του βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης. Δηλώσεις που έγιναν με αφορμή δημοσίευμα στον τοπικό τύπο το οποίο του επιρρίπτει ευθύνη για το «ναυάγιο» στην προσπάθεια συνεργασίας ανάμεσα στον Δημήτρη Παυλή και στο Νίκο Δελφάκη.
Εμφανώς εκνευρισμένος, ο κ. Κωνσταντινόπουλος, όχι μόνο ...διέψευσε το περιεχόμενο του δημοσιεύματος, αλλά επίσης κάλεσε τον εκδότη της εφημερίδας να αναφέρει τις πηγές του, αλλιώς – όπως είπε- θα προβεί σε όλα τα ένδικα μέσα.
Ξεκαθάρισε ότι τόσο ό ίδιος, όσο και ο άλλος βουλευτής Αρκαδίας του ΠΑΣΟΚ, ο Δημήτρης Ρέππας, είχαν καταστήσει σαφές ότι αν «τα βρουν» Δελφάκης και Παυλής, δεν έχουν καμία αντίρρηση να προχωρήσει αυτή η συνεργασία.
Ο Οδυσσέας είπε ακόμα ότι τα ψέματα τελείωσαν για όλους και ότι αύριο θα είναι στην εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου, για να μιλήσει με ονόματα και να αποκαλύψει ποιοι λειτουργούν υπονομευτικά μέσα από το ΠΑΣΟΚ για να χαθεί ο Δήμος Τρίπολης και να «δοθεί» στον Σμυρνιώτη.
Στη συνεχεία παρενέβη ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Δελφάκης ο οποίος διάψευσε ότι υπήρξε οποιαδήποτε παρέμβαση από την πλευρά του κ. Κωνσταντινόπουλου σε αυτή την προσπάθεια να επιτευχτεί συνεργασία μεταξύ των δύο συνδυασμών.
Επίσης, ο Ν. Δελφάκης είπε ότι δεν διέρρευσε εκείνος το δημοσίευμα στην εφημερίδα και παραδέχθηκε ότι έγινε συνάντηση με τον κ. Παυλή, ενώπιον του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, όπου τελικά το αποτέλεσμα ήταν να μην συμφωνήσουν οι δύο πλευρές.
Είπε δηλαδή ο Δελφάκης ότι πρότεινε να είναι αυτός επικεφαλής (από τη στιγμή που έχει τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ, της Δημοκρατικής Αριστεράς, των δύο βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και του ιδίου του Πρωθυπουργού) και να παραμείνει Δήμαρχος (εφόσον εκλεγεί) για μία μόνο θητεία (3,5 χρόνια) και μετά να διεκδικήσει την αρχηγία της παράταξης ο κ. Παυλής, ο οποίος μέχρι τότε θα είναι Αντιδήμαρχος με διακριτό ρόλο ή σε οποιαδήποτε άλλη θέση επιθυμεί.
Ο κ. Παυλής δεν συμφώνησε με αυτή την πρόταση και ζήτησε να είναι αυτός επικεφαλής και να έχει δύο Δημαρχιακές θητείες.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ναυαγήσει η περίπτωση συνεργασίας.
Ο Νίκος Δελφάκης κάλεσε δημοσίως τον Δημήτρη Παυλή να συμμορφωθεί με την ίδια την ανακοίνωση του που από τον Αύγουστο έλεγε ότι αν το ΠΑΣΟΚ στηρίξει μία άλλη δημοτική κίνηση ,εκείνος δεν θα ήταν υποψήφιος.
Στο Δημοτικό Ραδιόφωνο μίλησε και ο γραμματέας του τοπικού ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσιβουράκης ο οποίος είπε ότι ποτέ δεν ενεπλάκη ο κ. Κωνσταντινόπουλος σε αυτή την διαδικασία και κατήγγειλε το σχετικό δημοσίευμα ως αναληθές και υποβολιμαίο.
blogger hit counter