tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δεν (φαίνεται να) υπάρχει θέμα συγχώνευσης των συνδυασμών Δελφάκη και Παυλή

Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Δεν (φαίνεται να) υπάρχει θέμα συγχώνευσης των συνδυασμών Δελφάκη και Παυλή

Μία σεναριολογία – άνευ προηγουμένου- έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες, σχετικά με το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δημοτικών συνδυασμών του Νίκου Δελφάκη και του Δημήτρη Παυλή.
Ότι μπορεί να έγιναν προσπάθειες να έρθουν σε επαφή οι δύο πλευρές και να υπάρξει συνεργασία, δεν σημαίνει αυτόματα ότι οι συζητήσεις αυτές κατέληξαν σε συμφωνία.
Διεργασίες γίνονται πολλές και σε καθημερινή βάση. Άλλα πράγματα μαθαίνονται κι άλλα δεν τα πληροφορούμαστε ποτέ..
Η ουσία είναι μία. Κάναμε ρεπορτάζ, ρωτήσαμε και θελήσαμε να μάθουμε αν υπάρχει περίπτωση συνεργασίας Παυλή – Δελφάκη στις εκλογές. Από το ρεπορτάζ του blog «Καλημέρα Αρκαδία» δεν ...
προκύπτει από πουθενά ότι υπάρχει τέτοια περίπτωση.
Δεν φαίνεται ότι υπάρχει καμία βάση σε όλη αυτή τη σεναριολογία. Όλα τα στοιχεία του ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι δύο συνδυασμοί θα κατέβουν ξεχωριστά.
Άλλωστε, είναι γνωστό ότι αύριο ο Δελφάκης ανοίγει το εκλογικό του κέντρο στην Τρίπολη και μάλιστα είναι πιθανό να ανακοινώσει περίπου 40 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους!
Αν υπήρχε θέμα συγχώνευσης, θα ανακοινώνονταν αύριο οι υποψήφιοι του Δελφάκη; Δεν έχει λογική όλη αυτή η σεναριολογία.
Και κάτι ακόμα… Κύκλοι του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι αυτά τα σενάρια και γενικότερα αυτό το «αλληλοφάγωμα» που φαίνεται να υπάρχει ανάμεσα στα «στρατόπεδα» Παυλή και Δελφάκη, καλό κάνουν μόνο στον Σμυρνιώτη.
blogger hit counter