tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απλήρωτες παραμένουν οι εφημερίες των γιατρών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Απλήρωτες παραμένουν οι εφημερίες των γιατρών στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο!

ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ;

Σύμφωνα με το blog www.ogatosblogspot.blogspot.com, εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτες οι εφημερίες των γιατρών στο Παναρκαδικό νοσοκομείο Τρίπολης, για 6 μήνες!
Το blog κάνει λόγο για ...

«βασικές ελλείψεις υγειονομικού υλικού, υπολειτουργία τμημάτων λόγω υποστελέχωσης, απλήρωτες εφημερίες γιατρών», που είναι τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το νοσοκομείο Τρίπολης. Στους γιατρούς που εργάζονται στο νοσηλευτικό ίδρυμα του νομού  δεν τους έχει καταβληθεί το ποσό για τις εφημερίες από τον ΑΠΡΙΛΙΟ. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να υποβαθμίζεται το ιατρικό τους έργο αλλά και να έρχονται αντιμέτωποι με τη δικαιολογημένη αγανάκτηση των πολιτών για ευθύνες που δεν τους ανήκουν. Να  σημειώσουμε ότι το κύριο πρόβλημα εντοπίζεται στους νέους γιατρούς ειδικευόμενους ,αγροτικούς που πρέπει να πληρώσουν τρέχοντα έξοδα και αντιμετωπίζουν πρόβλημα επιβίωσης. Πρόκειται για μια απαράδεκτη κατάσταση που δεν πάει άλλο.
blogger hit counter