tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Θέλετε να εγγραφείτε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας;

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Θέλετε να εγγραφείτε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων Αρκαδίας;

Το Κ.Ε.Ε. Αρκαδίας , ενημερώνει όλους τους ενήλικες πολίτες  ότι η νέα εκπαιδευτική περίοδος , ξεκινάει τις επόμενες ημέρες . Ως εκ τούτου , καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να περάσουν από τα γραφεία του Κ.Ε.Ε. , (Πν. Κέντρο Ι.Ν. Μεταμορφώσεως , οδός Μεταμορφώσεως & Αλεού , Τρίπολη   , τηλ. 2710 – 232524 ,   Ώρες Λειτουργίας : 9.00-17.00 ) , ή από τα κατά τόπους Κ.Ε.Π. των Δήμων για περισσότερες πληροφορίες και για συμπλήρωση της νέας αίτησης των προγραμμάτων για την εκπαιδευτική περίοδο 2010 – 2011.
Η παρακολούθηση των προγραμμάτων οδηγεί, ανάλογα με τη διάρκειά τους, στην ...
απόκτηση "Πιστοποιητικού Επιμόρφωσης" (μέχρι 75 ώρες) και "Πιστοποιητικού Δια βίου Εκπαίδευσης" (πλέον των 75 ωρών).
Τα προγράμματα παρέχονται δωρεάν ,ενώ οι μέρες και ώρες διεξαγωγής των ,  θα διαμορφωθούν με βάση τις ανάγκες των εκπαιδευομένων.
Το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Κ.Ε.Ε), του Νομού Αρκαδίας είναι κρατική δομή Δια βίου Εκπαίδευσης (Ν.3369/6-7-2005) της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.) του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και η λειτουργία του υποστηρίζεται από το Ινστιτούτο Διαρκούς Εκπαίδευσης Ενηλίκων (Ι.Δ.ΕΚ.Ε.). και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το Ελληνικό Δημόσιο στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.
blogger hit counter