tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δηλώσεις Μανδρώνη για το δρόμο Τρίπολης – Αρχαίας Ολυμπίας

Κυριακή 10 Οκτωβρίου 2010

Δηλώσεις Μανδρώνη για το δρόμο Τρίπολης – Αρχαίας Ολυμπίας

«Είναι επιτακτική η ανάγκη να αποκτήσουμε το συντομότερο δυνατό ένα δρόμο Τρίπολης – Αρχαίας Ολυμπίας, που θα προσφέρεται για τις γρήγορες και πάνω απ’ όλα ασφαλείς μετακινήσεις των κατοίκων και των τουριστών. Δεν είναι δυνατό να έχουμε δρόμους που διαφημίζονται για το γεγονός ότι οι οδηγοί τους αποφεύγουν, παρά τους χρησιμοποιούν».
Σε αυτές τις καίριες διαπιστώσεις επικέντρωσε τη ...
συζήτηση που είχε με έναν μεγάλο αριθμό κατοίκων της περιοχής των Λαγκαδίων, ο Κώστας Μανδρώνης, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας με το συνδυασμό «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» του Δημήτρη Δράκου, ενώ αμέσως μετά πρόσθεσε: «Παρότι ως Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση η Αρκαδία φρόντισε για πολλές και σοβαρές παρεμβάσεις στο εσωτερικό οδικό δίκτυο, το κράτος έχει επιδείξει αβελτηρία στο εθνικό δίκτυο της περιοχής, με αποτέλεσμα να παραμένει δυσπρόσιτη σε πολλά σημεία, ενώ η σύνδεση με την Αρχαία Ολυμπία, μοιάζει με περιπέτεια. Αυτό δεν είναι δυνατό να συνεχίσει να συμβαίνει σε ένα κράτος-μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το έτος 2010». Ο Κ. Μανδρώνης υπογράμμισε ακόμη ότι το έργο αυτό, πρόκειται να αναμορφώσει συνολικά το χαρακτήρα της περιοχής, δίνοντάς της μία εντελώς διαφορετική αναπτυξιακή προοπτική.
Ο Κ. Μανδρώνης, ο οποίος συνοδευόταν από υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» για την Αρκαδία, μετέβη και στο Λεβίδι, όπου επισκέφτηκε καταστήματα και επιχειρήσεις και είχε σειρά συζητήσεων με ιδιοκτήτες και υπαλλήλους.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΑΛΑΝΘΟΥ
Το πρόγραμμα του Κ. Μανδρώνη για τη Δευτέρα 11/10 περιλαμβάνει πρωινή επίσκεψη στο νομάρχη Αρκαδίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο, επίσκεψή του στα εγκαίνια της Έκθεσης Τροχαίας στο κτίριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αρκαδίας στις 12.00 το μεσημέρι και σειρά συσκέψεων με συνεργάτες από το εκλογικό επιτελείο του συνδυασμού «ΔΥΝΑΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ».
Το πρόγραμμα του Κ. Μανδρώνη για το απόγευμα, περιλαμβάνει μετάβαση στο Δήμο Φαλάνθου και επίσκεψη σε Συλίμνα, Τσελεπάκου, Μαντέϊκα-Χρυσοβίτσι, Αλωνίσταινα, Ροϊνό, Δαβιά, Μαίναλο. Το βράδυ, επιστρέφει στην Τρίπολη.  
blogger hit counter