tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

«Να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις»

Μιλώντας για το Κυριακάτικο εκτός έδρας παιχνίδι πρωταθλήματος με την Λάρισα ο προπονητής του Αστέρα Βαγγέλης Βλάχος δήλωσε :«Με το εκτός έδρας παιχνίδι στη Λάρισα, κλείνει ένας κύκλος δύσκολων παιχνιδιών για την ομάδα μας από την αρχή του πρωταθλήματος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι τα επόμενα παιχνίδια είναι εύκολα και μη σημαντικά.
Θέλουμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και τη συγκομιδή βαθμών. Προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο τρόπο για τη δύσκολη αυτή αναμέτρηση και οι πρωταγωνιστές δηλώνουν πανέτοιμοι για αυτό.
Μας περιμένει ένα δύσκολο έργο, που όμως μπορούμε να ανταποκριθούμε με τον καλύτερο τρόπο έτσι ώστε να έχει αίσια κατάληξη το παιχνίδι για μας».

Η σημερινή προπόνηση χωρίστηκε σε δύο μέρη, αφού στην αρχή ο Βαγγέλης Βλάχος με τους συνεργάτες του έκαναν ανάλυση του αντιπάλου στο βίντεο, αλλά και κάποιων τεχνικών σημείων στην ανάπτυξη του Αστέρα.
Στη συνέχεια οι ποδοσφαιριστές πέρασαν στον αγωνιστικό χώρο, όπου δόθηκε έμφαση στην τακτική της ομάδας μέσα από το
«οικογενειακό διπλό» που έγινε στο μισό γήπεδο, ενώ στο τέλος της προπόνησης δουλεύτηκαν για αρκετή ώρα σέντρες και τελειώματα φάσεων.
Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα ο Βλάντισλαβ Ιβάνοφ, που έτρεξε για λίγη ώρα στο χορτάρι, ενώ θεραπεία έκαναν οι Γκόραν Ρούμπιλ, Μαρκ Κερ, Αρτούρας Ριμκεβίτσιους και Τσικόντζι Ουντότζι.
Η προετοιμασία για τον Κυριακάτικο αγώνα στη Λάρισα θα συνεχιστεί αύριο Παρασκευή και θα ολοκληρωθεί το πρωί του Σαββάτου.
blogger hit counter