tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Δημόπουλος ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις μελέτες φαρμάκων

Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

Ο Δημόπουλος ορίστηκε πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας για τις μελέτες φαρμάκων

Ανασυγκροτείται η Εθνική Επιτροπή Δεοντολογίας για τις κλινικές μελέτες φαρμάκων, με απόφαση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου.
Πρόεδρος της επιτροπής ορίζεται ο ομότιμος καθηγητής Ιατρικής και τ. πρύτανης του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Κωνσταντίνος Δημόπουλος και αντιπρόεδρος ο καθηγητής Παθολογίας Πέτρος Σφηκάκης.
Τα υπόλοιπα μέλη της Επιτροπής είναι οι...

--Στρατηγός Αλέξανδρος, Αναπληρωτής Καθηγητής Δερματολογίας-Αφροδισιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με αναπληρώτριά του την Νικολαϊδου Ηλέκτρα, Επίκουρη Καθηγήτρια Δερματολογίας – Αφροδισιολογίας.
-- Μακαρούνη Αναστασία, Δικηγόρο Ε.Ο.Φ., με αναπληρωτή της τον Θωμόπουλο Πολυχρόνη, Δικηγόρο Ε.Ο.Φ.
-- Βαρσαμής Ευστράτιος, Παθολόγος, τ. Διευθυντής του ΕΣΥ στο Γενικό Νοσοκομείο Ν. Ιωνίας «ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΕΙΟ», με αναπληρωτή του τον Παππά Σταύρο, Ιατρό Διευθυντή του ΕΣΥ.
-- Ηλιοδρομίτης Ευστάθιος, με αναπληρωτή του τον Λεκάκη Ιωάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή Καρδιολογίας.
-- Σουλιώτης Κυριάκος, Λέκτορας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, με αναπληρωτή του τον Θηραίο Ελευθέριο, Ιατρό Επιμελητή ΕΣΥ.
-- Γεννατάς Κωνσταντίνος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ογκολογίας, με αναπληρώτριά του την Ευσταθίου Ελένη, Ιατρό Λέκτορα Παθολογίας.
-- Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος, με αναπληρωτή του τον Βούλγαρη Χρήστο, τ. Κοσμήτορα Θεολογικής Σχολής.
-- Τσινορέμα Σταυρούλα, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, με αναπληρωτή της τον Κουκουζέλη Κωνσταντίνο, Λέκτορα Φιλοσοφίας Δικαίου.
blogger hit counter