tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Απλήρωτοι επί 3 μήνες οι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ της Τρίπολης!

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Απλήρωτοι επί 3 μήνες οι εργαζόμενοι σε σούπερ μάρκετ της Τρίπολης!


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα, νωρίς το πρωί, εργαζόμενοι στο σούπερ μάρκετ Ατλάντικ, στην Τρίπολη, διαμαρτυρόμενοι για τα εργασιακά τους δικαιώματα και διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους και ζητώντας τη διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.
Στο πλευρό των εργαζομένων βρέθηκαν μέλη της διοίκησης ρου Εργατικού Κέντρου Αρκαδίας, μέλη του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Εκπροσωπώντας τους εργαζομένους, η κυρία Γαλανοπούλου δήλωσε ότι ...
θα μείνουν στο δρόμο συνολικά 3000 εργαζόμενοι της εταιρείας , τόνισε ότι διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους και επίσης ζητούν να έχουν δικαίωμα στην εργασία. Αποκάλυψε ότι από τους εργαζομένους ζητήθηκε να μειώσουν τις ώρες εργασίας τους και πρόσθεσε ότι αυτή η κατάσταση δεν πάρει άλλο. Επίσης, ανέφερε ότι ο κόσμος δεν βρίσκει πράγματα να αγοράσει, έτσι ώστε να γίνει τζίρος και να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. Ενώ, ανέφερε ότι η ΔΕΗ πληρώνεται από το τζίρο του καταστήματος!
Εκ μέρους του Εργατικού Κέντρου, ο Σαράντος Αλεξανδρής τόνισε: «Το θέμα αφορά όλα τα Ατλάντικ της χώρας. Οι εργαζόμενοι είναι απλήρωτοι για 3 μήνες. Υπάρχει μία αβεβαιότητα και ανασφάλεια για το μέλλον της επιχείρησης και των εργαζομένων.»
Ο Νίκος Γόντικας από το τοπικό ΚΚΕ, τόνισε: «Αυτά τα φαινόμενα θα ενταθούν το επόμενο διάστημα. Οι εργάτες δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να βγουν μαζικά στο προσκήνιο του αγώνα μαζί με το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.»
Τέλος, Ο Γιάννης Κουνέλης από τον ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ανέφερε: «Δυστυχώς, αυτή είναι η Ελλάδα που διαμορφώνεται, που χτίζεται από τον κ. Παπανδρέου, από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ. Ο ΣΥΡΙΖΑ συμπαραστέκεται στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του Ατλάντικ».
blogger hit counter