tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Για τη μελέτη του Κέντρου Υπερύψηλης Τάσης της ΔΕΗ Μεγαλόπολης γνωμοδοτεί το Νομαρχιακό Συμβούλιο

Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010

Για τη μελέτη του Κέντρου Υπερύψηλης Τάσης της ΔΕΗ Μεγαλόπολης γνωμοδοτεί το Νομαρχιακό Συμβούλιο

Το Νομαρχιακό Συμβούλιο Αρκαδίας θα συνεδριάσει στις 7 Δεκεμβρίου 2010, ημέρα Τρίτη και ώρα 15:00, στο κατάστημα της Ν.Α. Αρκαδίας με αντικείμενο συζήτησης τα εξής θέματα:

Έγκριση 12ης τροποποίησης του προϋπολογισμού της Ν.Α. Αρκαδίας, οικονομικού έτους 2010.
Κλείσιμο ανενεργών λογαριασμών της Ν.Α. Αρκαδίας στην Alpha Bank.
Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Γραμμή Μεταφοράς (Γ.Μ.) 400 kv ΚΥΤ Πάτρας-ΚΥΤ Μεγαλόπολης».
Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «ΚΥΤ Μεγαλόπολης και Γραμμές Μεταφοράς (Γ.Μ.) για την ηλεκτρική διασύνδεση αυτού».
Γνωμοδότηση για συμπληρωματική μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων για την τροποποίηση της ΚΥΑ, με α,π, 130113/22-5-03, με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τον κλάδο τμήμα Λεύκτρο-Σπάρτη του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος-Τρίπολη-Καλαμάτα/Σπάρτη, όπως τροποποιήθηκε με την ΚΥΑ με απ. οικ. 137784/20-03-09.
Γνωμοδότηση για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του έργου: «Αιολικός Σταθμός παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 33 MW», ιδιοκτησίας της «Αιολική Μεσοκορφής Ε.Ε.» στη θέση «Ψηλή Ράχη-Μεσοκορφή-Άγια Κυριακή» του Δ. Κορυθίου του Ν. Αρκαδίας.
Αντικατάσταση έργου ενταγμένου στο πρόγραμμα ΟΣΚ 2005.
Έγκριση ένταξης έργων από πιστώσεις ΤΕΟ.
Αύξηση προϋπολογισμού και πίστωσης έργου του προγράμματος ΚΑΠ 2008-Βελτιώσεων κλπ Οδικού Δικτύου.
blogger hit counter