tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Νέες θέσεις εργασίας στη ΔΕΗ Μεγαλόπολης

Η ΔΕΗ ανακοίνωσε την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τεσσάρων (4) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Κλάδου ΑΗΣ Μεγαλόπολης Α΄, που εδρεύει στη Μεγαλόπολη,  για τις θέσεις που ακολουθούν, με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα:

ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Α΄-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ-Δ.Ε. ΟΔΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ- 8ΜΗΝΕΣ- 2 ΘΕΣΕΙΣ
ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ Α΄-ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ-Δ.Ε. ΜΑΓΕΙΡΩΝ-8ΜΗΝΕΣ-2 ΘΕΣΕΙΣ
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση-υπεύθυνη δήλωση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.1 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΗ Α.Ε. ΑΗΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ Α΄ Τ.Κ. 22200 ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ απευθύνοντάς την στους αρμόδιους υπαλλήλους  κα. ΜΑΛΙΦΟΥΚΑ Νικολέττα  τηλ: 27910-22151 εσ. 32614, κ. ΝΙΚΟΛΟΥΛΙΑ Γεώργιο τηλ: 27910-22151 εσ. 32650.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης, δηλ. την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες, που αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας μας και στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού ή κοινοτικού καταστήματος, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν το έντυπο της αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης : α) στην υπηρεσία μας στην ανωτέρω διεύθυνση ή στην ιστοσελίδα της ΔΕΗ Α.Ε. htpp://www.dei.gr, β) στο δικτυακό τόπο ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και συγκεκριμένα ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα Αιτήσεων- Διαγωνισμοί φορέων- Εποχικού (ΣΟΧ) γ) Στα κατά τόπους Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) αλλά και στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση (www.kep.gov.gr), απ’ όπου μέσω της διαδρομής: Σύνδεσμοι- Ανεξάρτητες και άλλες αρχές-ΑΣΕΠ θα οδηγηθούν στην κεντρική σελίδα του δικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ και από εκεί θα έχουν πρόσβαση στα έντυπα μέσω της διαδρομής: Έντυπα αιτήσεων-Διαγωνισμών Φορέων-Εποχικού (ΣΟΧ).
blogger hit counter