tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Αρκαδικός υποδέχεται τη Ν. Ήστ

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Ο Αρκαδικός υποδέχεται τη Ν. Ήστ

Με 6ο παίκτη του το φίλαθλο κοινό, που αναμένεται να γεμίσει ξανά το κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης, ο Αρκαδικός υποδέχεται τη Ν. Ήστ το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου (5.30 μ.μ.) στην προσπάθεια του να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Λαύριο.
Ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Σμυρνιώτης μαζί με τους ...
άμεσους συνεργάτες του Μπάμπη Αλεξόπουλο, Γιάννη Καστρίτη, έχει προετοιμάσει τους παίκτες του Αρκαδικού ενημερώνοντάς τους για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της ιστορικής Αθηναϊκής ομάδας.
Μοναδικό πρόβλημα του Αρκαδικού η αμφίβολη και πάλι συμμετοχή του Λευτέρη Νεοφυτίδη, που τραυματίστηκε στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Ολυμπιάδα Πατρών και δεν αγωνίστηκε στο Λαύριο.
Κεντρικό σημείο αναφοράς του Σαββατιάτικου παιχνιδιού είναι αναμφισβήτητα ο Νίκος Κόκκαλης που ήρθε φέτος στον Αρκαδικό, παίζοντας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο στη Ν. Ήστ, ενώ αρκετοί πρώην συμπαίκτες θα βρεθούν αντιμέτωποι στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.
Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες για πρώτη φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος την περσινή αγωνιστική περίοδο, όπου μοιράστηκαν τις νίκες. Ο Αρκαδικός κέρδισε στην Τρίπολη με 88-76 στις 12 Δεκεμβρίου 2009 και η Ν. Ήστ «ανταπέδωσε» με 74-63 στις 10 Απριλίου 2010. 
blogger hit counter