tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Χάλκινο μετάλλιο για αθλήτρια από την Κυνουρία

Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Χάλκινο μετάλλιο για αθλήτρια από την Κυνουρία

Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία σημείωσε για τον Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” Άστρους η Μαρία Γ. Φάκλαρη στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ταεκβοντό W.T.F. (Ολυμπιακό άθλημα), που διεξήχθη στις 26, 27 & 28 Νοεμβρίου 2010 στο Κλειστό Στάδιο του Ολυμπιακού Χωριού στην περιοχή των Θρακομακεδόνων. Στη συλλογή των μεταλλίων της αθλήτριάς μας προστέθηκε ένα ακόμα χάλκινο μετάλλιο, αφού κατάφερε να σκαρφαλώσει στην 3η θέση της κατηγορίας της. Για τον σύλλογό μας αγωνίστηκαν επίσης οι:
Μπάμπης Θ. Ρούνης, Ηλίας Λ. Σκαρπέλος και Πέτρος Γ. Φάκλαρης, εκ των οποίων ο πρώτος έλαβε την 4η θέση στην κατηγορία του.
Το Δ. Σ. του συλλόγου συγχαίρει για μια ακόμη φορά τους αθλητές του για την προσπάθειά τους. Ευχαριστεί επίσης τον Καθηγητή Φυσικής Αγωγής και προπονητή του Α.Σ. “ΑΡΚΑΣ” Δημήτρη Καπράνο, για τις διακρίσεις των αθλητών, γεγονός που αποδεικνύει την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στο σύλλογο, αλλά και το ενδιαφέρον του όσον αφορά στην εξέλιξη και την αναγνώριση των αθλητών μας μέσα από το άθλημα του Ταεκβοντό με τη συμμετοχή τους σε Πανελλήνιους και Διεθνείς αγώνες. 

blogger hit counter