tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Πρωταθλητές Αρκαδίας οι παίδες του Αστέρα

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Πρωταθλητές Αρκαδίας οι παίδες του Αστέρα

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος η παιδική ομάδα του Αστέρα Τρίπολης κατέκτησε το πρωτάθλημα Αρκαδίας κερδίζοντας με το εντυπωσιακό 6-1 την φιλότιμη και μαχητική ομάδα του Πανθυρεατικού στον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο γήπεδο του Παναρκαδικού.
Ο Αστέρας ήταν καλύτερος του αντιπάλου του και κατάφερε να προηγηθεί μόλις στο 6ο λεπτό με γκολ του αρχηγού της ομάδας Άρη Γκίκα. Στη συνέχεια το παιχνίδι είχε ρυθμό, ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες με τον Αστέρα να έχει ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
τον πρώτο λόγο και σε αυτές.

Το ημίχρονο έληξε 2-0, αφού δύο λεπτά πριν τελειώσει το ημίχρονο (28’) ο Γκίκας με κοντινό πλασέ και πάλι διπλασίασε τα προσωπικά του τέρματα δίνοντας «αέρα» στην ομάδα του.
Πριν συμπληρωθεί ένα δεκάλεπτο στο δεύτερο ημίχρονο, ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Κυριάκος Μάρκος κατάφερε να σημειώσει δύο γκολ (37’ 39’) με το δεύτερο να είναι το γκολ του τελικού, με γυριστό σουτ που έστειλε την μπάλα να χτυπήσει πρώτα στο κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια να αναπαυθεί στο βάθος της εστίας του Πανθυρεατικού.
Στο 44ο λεπτό ο Λυτρίβης μείωσε για λογαριασμό του Πανθυρεατικού, για να ακολουθήσουν δύο τέρματα από τον Φ. Γκίτζια (51’) και τον Γ. Μπάρλα (57’) που ολοκλήρωσαν το θρίαμβο του Αστέρα.
Οι δύο παιδικές ομάδες απέδωσαν όμορφο και ποιοτικό ποδόσφαιρο στο γήπεδο του Παναρκαδικού αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.  
Διαιτητής του τελικού ήταν ο Ιωάννης Ζήσης, με βοηθούς τους κ.κ Ευάγγελο Πάσχο και Ιωσήφ Νίκα.

Αστέρας Τρίπολης: Αδαμίδης (40’ Τσούκας), Στρέμπας, Μπαρλάς Γεώργιος, Προύτζος (36’ Μάρκος), Κουτρουμάνος, Αρώνης (40’ Ρούμπος), Γκίκας ( 42’ Ψύλλας), Νικολίτσας, Β. Γκίτζιας, Βελισσάρης (38’ Ηλιόπουλος), Χρήστου (48’ Φ. Γκίτζιας).
Πανθυρεατικός: Λαλογιάννης (42’Χασογιάννης),  Ταβάνι (58’ Δ. Καμπύλης), Καρράς, Ροζολής (46’ Σουλιώτης), Παπούλιας, Μπαρλάς Χαράλαμπος (20’ Τσιώρος, 56’Αλουπογιάννης), Λυτρίβης, Χατζηγιάννης, Φούφας (37’ Καψάλης, 57’ Γ. Καμπύλης), Κουβαράς, Μπάρδης.

Η παιδική ομάδα του Αστέρα κατέκτησε το παιδικό πρωτάθλημα της Αρκαδίας για τρίτη φορά τα τελευταία τέσσερα χρόνια (2007, 2010, 2011). Την φετινή αγωνιστική περίοδο είχε απολογισμό δέκα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και τέρματα 43-7.
Αν προσθέσει κανείς και τις νίκες που είχε πέρσι, η παιδική του Αστέρα μετράει συνολικά τη διετία σε 20 αγώνες, 20 νίκες με συντελεστή τερμάτων το εντυπωσιακό ρεκόρ 97-9!
blogger hit counter