tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μένει Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Μένει Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!


Με νεότερο ρεπορτάζ, το οποίο αναρτήθηκε τα μεσάνυχτα, η ιστοσελίδα του "Σπόρ fm", αναφέρει ότι  "το σκεπτικό της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, λυτρώνει τον Αστέρα Τρίπολης. Η γνωστοποίηση ότι, βάσει αυτού, ο "Γηραιός" καταλαμβάνει την 16η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, σημαίνει ότι οι Αρκάδες ...
ανεβαίνουν στην 13η και αυτόματα παραμένουν στην κατηγορία. Κατήφεια στους Θεσσαλονικείς που έχουν πάντως το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση.
Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας αποφάσισε να επιβάλει στον Ηρακλή την ποινή του απευθείας υποβιβασμού για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας. Αυτό που έμενε να γίνει γνωστό ήταν ποια θέση θα καταλάβει.

Ο Αστέρας Τρίπολης ζητούσε να καταλάβει ο «Γηραιός» την τελευταία θέση και να υποβιβαστεί μαζί με Λάρισα και Πανσερραϊκό, πράγμα που -κατά τους Αρκάδες- θα σήμανε και την δική τους παραμονή στην κατηγορία! Η γνωστοποίηση του σκεπτικού της απόφασης λύτρωσε τους Αρκάδες καθώς, μέσα σε αυτό, ξεκαθαρίζεται ότι ο Ηρακλής παίρνει την 16η θέση.

Η διοίκηση του Ηρακλή είναι δεδομένο ότι θα κάνει έφεση αν και οι πιθανότητες που έχει να δικαιωθεί είναι ελάχιστες."

blogger hit counter