tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Γορτυνία - Θέμα εισαγγελικής διερεύνησης για τις καταγγελίες Τσαφαρά θέτει ο Παρασκευόπουλος!

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Γορτυνία - Θέμα εισαγγελικής διερεύνησης για τις καταγγελίες Τσαφαρά θέτει ο Παρασκευόπουλος!



Σε δημόσια παρέμβαση για το περιχεόμενο της επιστολής παραίτησης του Αντιδημάρχου Γορτυνίας Κυριάκου Τσαφαρά, προχώρησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας Παρασκευόπουλος ο οποίος μιλά για καταγγελίες σοκ και κάνει λόγο ακόμα και για εισαγγελική διερεύνηση!
Αναλυτικότερα, ο Π. Παρασκευόπουλος αναφέρει στην ...
ιστοσελίδα της παράταξής του: «Με μία επιστολή “κόλαφο” έναντι της παράταξης του προτίμησε να κάνει γνωστή την παραίτηση του ο πρώην αντιδήμαρχος Γορτυνίας, προκαλώντας σοκ με τις καταγγελίες στην τοπική κοινωνία. Χωρίς να έχουν συμπληρωθεί ούτε πέντε μήνες από την ανάληψη του Δήμου, ο κ. Κυριάκος Τσαφαράς προχωρά σε συγκεκριμένες καταγγελίες τόσο για τον Δήμαρχο Γορτυνίας, όσο και για άλλα στελέχη της πλειοψηφίας και για την ίδια τη λειτουργία του Δήμου.
Κι αν η παραίτηση από τη θέση του αντιδημάρχου είναι μία ενδοπαραταξιακή υπόθεση, οι πολύ σοβαρές δημόσιες καταγγελίες παραμένουν μετέωρες μέχρι στιγμής ως προς τις απαντήσεις που οφείλουν να δοθούν από το Δήμαρχο και την πλειοψηφία. Καταγγελίες που ορισμένες από τις οποίες συγκροτούν υλικό, εφόσον είναι βάσιμες, για εισαγγελική διερεύνηση.»
blogger hit counter