tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Προσλήψεις αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Προσλήψεις αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας

Με δεδομένο ότι η αύξηση του πληθυσμού (παραθεριστών) που παρατηρείται τη θερινή περίοδο στα τουριστικά κυρίως θέρετρα, όπως το Παράλιο Άστρος, το Ξηροπήγαδο, η παραλία του Αγίου Ανδρέα, τα Βέρβενα και το Ξηροπήγαδο, αλλά και στις ορεινές Τοπικές Κοινότητες, το Δημοτικό Συμβούλιο Βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε κατά πλειοψηφία την πρόσληψη ...
εποχιακού προσωπικού, ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, η μισθοδοσία του οποίου θα καλυφθεί από τα έσοδα των αντίστοιχων δημοτικών υπηρεσιών ανταποδοτικού χαρακτήρα
Πιο συγκεκριμένα, εγκρίθηκε η πρόσληψη προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού εννέα (9) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της υπηρεσίας Καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού (ανταποδοτικού χαρακτήρα)για τις εξής κατά αριθμό ατόμων ,ειδικότητες, με τα αντίστοιχα τυπικά προσόντα και την αντίστοιχη χρονική περίοδο.
Πρόκειται για δύο θέσεις ΔΕ Οδηγών, μία θέση ΔΕ Δικτύων και έξι θέσεις ΥΕ Εργατών Καθαριότητας (συνοδών απορριμματοφόρων). Όλες οι θέσεις θα είναι για έξι μήνες.
Η πρόσληψη θα γίνει σύμφωνα με τις διαδικασίες που προβλέπονται στο άρθρο 21 του Ν. 2190/94.
7) Από την απόφαση αυτή προκαλείται δαπάνη ύψους 180.000,00ευρώ περίπου για το Δήμο Βόρειας Κυνουρίας, που θα καλυφθεί από τις πιστώσεις του Κ.Α:206041-001 του εγκεκριμένου προϋπολογισμού έτους 2011.
Η απόφαση πάρθηκε, μειοψηφούντων των Δημοτικών Συμβούλων κ.κ.Καμπύλη Άγγελου, Πολυμενάκου Νικόλαου και Αδάμη Παναγιώτη.
Οι κύριοι Καμπύλης και Πολυμενάκος είπαν ότι ψηφίζουν λευκό γιατί όλοι αυτοί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες. η Δημοτική αρχή δεν έχει την πολιτική βούλησή να λύση το πρόβλημα μέσα από διαγωνισμό Α.Σ.Ε.Π και πρέπει να πάψει η ομηρεία των συμβασιούχων.
blogger hit counter