tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέο Ειδικό Σύμβουλο ζητά ο Δήμαρχος Γορτυνίας

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Νέο Ειδικό Σύμβουλο ζητά ο Δήμαρχος Γορτυνίας


Με δεδομένο το γεγονός  ότι στο Δήμο Γορτυνίας, οι θέσεις των Αντιδημάρχων είναι έξι (6) και συνιστώνται τουλάχιστον έξι (6) θέσεις για ειδικούς Σύμβουλους ή Ειδικούς ή Επιστημονικούς Συνεργάτες Δημάρχου, ο Δήμαρχος Γορτυνίας Γιάννης Γιαννόπουλος γνωστοποίησε ότι θα γίνει πρόσληψη  ενός ατόμου με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την θέση …

Ενός (1) Ειδικού Συμβούλου Δημάρχου ως ειδικού Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου με χρήση Πληροφοριακών Συστημάτων
Για την πλήρωση των θέσεων των Ειδικών Συμβούλων ή Ειδικών Συνεργατών ή Επιστημονικών Συνεργατών Δημάρχου απαιτούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται για τους υπαλλήλους του πρώτου μέρους του νόμου 3584/2007.
Σχετικά με την ειδική εμπειρία, για την πρόσληψη στη θέση του Ειδικού Συμβούλου απαιτείται τουλάχιστον 4ετής εμπειρία στην ειδικότητα της Μηχανογραφημένης Λογιστικής, απόφοιτος ΙΕΚ, με γνώση Η/Υ και εμπειρία σε ERP, κατοχή ECDL, άριστη γνώση Αγγλικών επιπέδου Proficiency.
Τα  καθήκοντα  που θα  ασκεί είναι διοικητική υποστήριξη, παροχή συμβουλών και διατύπωση εξειδικευμένων γνωμών, για το συγκεκριμένο τομέα δραστηριοτήτων του Δήμου.
Οι αποδοχές  τους  καθορίζονται  σύμφωνα με τον Ν. 3205/2003 και την αριθ.2/3850/0022/19-2-2008 (ΦΕΚ 85, ΥΟΔΔ/26-2-2008) κοινή απόφαση των Υφυπουργών Εσωτερικών και Οικονομίας και Οικονομικών, όπως αναπροσαρμόζονται κατά έτος.
Η  σύμβαση εργασίας λύεται με τον θάνατο, την έκπτωση, την παραίτηση και την καταγγελία  της, ή την πάροδο είκοσι (20) ημερών από την αποχώρηση του  Δημάρχου, εφόσον ο αντικαταστάτης του δεν εκδηλώσει με πράξη του τη συγκατάθεση για τη διατήρησή  του.
Στην  περίπτωση της  αποχώρησης  του Δημάρχου ή της απολύσεως λόγω καταγγελίας της  σύμβασης εργασίας, η λύση της εργασιακής σχέσης επέρχεται αυτοδίκαια  αζημίως για τον  Δήμο.
Οι  αιτήσεις  με τα  αποδεικτικά  των  προσόντων και της ειδικής εμπειρίας των  ενδιαφερομένων, θα υποβληθούν στο  Γραφείο  Δημάρχου του  Δήμου τις εργάσιμες ώρες και ημέρες (υπεύθυνος υπάλληλος: Τσίτουρας Γιώργος) έως  24/6/2011.

Ο  ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΠ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
blogger hit counter