tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Αντί για μέτρα, να καταργήσουμε το σπάταλο Κράτος»

Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

«Αντί για μέτρα, να καταργήσουμε το σπάταλο Κράτος»


Στην Αίθουσα Γερουσίας στη Βουλή, συνεδριάζει το διευρυμένο ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ. Εκεί, ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου δήλωσε πριν από λίγο ότι "δεν έχουμε αποτύχει", αν και ανέφερε αστοχίες αλλά και καθυστερήσεις.
Παρών στη συνεδρίαση είναι και ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος ο οποίος κατήγγειλε το σπάταλο κράτος.
Διαβάστε τι γράφουν στο διαδίκτυο για την τοποθέτηση του Κωνσταντινόπουλου.


http://www.protothema.gr: «Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν σκληρά μέτρα, δεν λιγοψύχησαν, αλλά θέλουν αυτά τα μέτρα να είναι αποτελεσματικά. Υπάρχουν τρεις εταιρείες που κοστίζουν στο Δημόσιο δέκα εκατ. ευρώ. Μία εξ αυτών έχει επτά υπαλλήλους και οκτώ μέλη στο ΔΣ» τόνισε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος».

newsit.gr: «Ο κ. Κωνσταντινόπουλος δήλωσε με νόημα ότι οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είναι παραθεριστές, όπως εκείνοι της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, αίσθηση προκάλεσε η δήλωσή του πως δεν μπορεί την ώρα που βάζουμε νέα μέτρα, να υπάρχουν 3 οργανισμοί στο υπουργείο Ανάπτυξης για την ένδυση και την τεχνολογία και ο ένας εξ αυτών να έχει οκταμελές Δ.Σ. και επτά υπαλλήλους και να κοστίζουν στο δημόσιο 10 εκατομμύρια ευρώ».

onair24.gr: «Δεικτικός σε ότι αφορά το σπάταλο κράτος ήταν ο κ. Κωνσταντινόπουλος Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν είναι σαν τους βουλευτές :όταν πήρε το λόγο της ΝΔ που το 2009 έβλεπαν το έλλειμμα στο 10% και έκαναν τους παραθεριστές. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψηφίσαν σκληρά μέτρα και δεν λιγοψυχούν άλλα θέλουν να είναι αποτελεσματικά. Αντί να περνούμε μέτρα πρέπει να καταργούμε οργανισμούς όπως 3 στο υπουργείο ανάπτυξης που για την ένδυση και την τεχνολογία κοστίζουν 10 εκατ. Μάλιστα ένας εξ αυτών έχει 8μελες δ.σ. και 7 υπαλλήλους»
blogger hit counter