tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Ευχαριστώ» Σαμαρτζή σε Τατούλη για το Βοσυνιώτειο βρεφονηπιακό σταθμό!

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

«Ευχαριστώ» Σαμαρτζή σε Τατούλη για το Βοσυνιώτειο βρεφονηπιακό σταθμό!


Μετά τη λύση που φαίνεται ότι βρέθηκε για να συνεχίσει να λειτουργεί απρόσκοπτα και με ασφάλεια ο βρεφονηπιακός σταθμός «Βοσυνιώτη» στην Τρίπολη (διαβάστε το σχετικό ρεπορτάζ, ΕΔΩ), ο Πρόεδρος του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος Σαμαρτζής  Γεώργιος απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή προς τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη.
Στην επιστολή αυτή, αναφέρονται τα εξής:

«Επιθυμώ με τη δημόσια αυτή επιστολή μου να σας ευχαριστήσω από τη θέση του Προέδρου του Βοσυνιώτειου Ιδρύματος για την άμεση και καθοριστική ανταπόκριση σας στο κάλεσμα μου  για υποστήριξη και αρωγή  ώστε ο βρεφονηπιακός σταθμός να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα.
Είναι γεγονός ότι προσπαθήσαμε με το Δήμαρχο Τρίπολης να εξασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση του σταθμού. Ενώ βρέθηκε μία προσωρινή λύση για το τρέχον έτος, λόγω των περιορισμών του Καλλικράτη, ο Δήμος δε δύναται να χρηματοδοτεί Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου. Με τελικό στόχο την ανεύρεση μόνιμης λύσης, ανέλαβα την πρωτοβουλία και ύστερα  από συνεννόηση και  με το Δήμαρχο, ζήτησα από εσάς βοήθεια ,την οποία και έλαβα χωρίς δεύτερη σκέψη. Οι  δεσμεύσεις  σας για χρηματοδότηση και  ένταξη του σταθμού σε ευρωπαϊκό πρόγραμμα για την ανακαίνιση του , σηματοδοτούν  μία νέα εποχή για το Βοσυνιώτειο Ίδρυμα, τους εργαζόμενους σε αυτό αλλά πολύ περισσότερο για τα μικρά παιδιά  που φιλοξενούνται  σε αυτό. Αποδεικνύετε για μία ακόμη φορά ότι έχετε ιδιαίτερες ευαισθησίες γύρω από τα θέματα κοινωνικής  πρόνοιας. Τα μικρά αγγελούδια σας ευχαριστούν.»
blogger hit counter