tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Ο Δήμαρχος Φλωρεντίας ζήτησε συνάντηση με τον Σμυρνιώτη – Θα προχωρήσει αδελφοποίηση με την Τρίπολη;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Δήμαρχος Φλωρεντίας ζήτησε συνάντηση με τον Σμυρνιώτη – Θα προχωρήσει αδελφοποίηση με την Τρίπολη;


 
Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα «Leonardo Da Vinci» από το επιμελητήριο Αρκαδίας και το οποίο αφορά θέματα αγροτουρισμού, ανταλλαγή εμπειριών, ανάμεσα σε επιχειρήσεις, κρατών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Σύμφωνα με την ...
ενημέρωση που έκανε ο δημοτικός σύμβουλος Γ. Σαμπράκος, το επιμελητήριο, στις αρχές Οκτωβρίου, θα στείλει μία ομάδα από επιχειρήσεις που θα επισκεφτεί την Τοσκάνη, μια περιοχή που έχει αναδείξει τον αγροτουρισμό.
Ειπώθηκε επίσης ότι ο Δήμαρχος Φλωρεντίας θέλει να έρθει σε επαφή με τον Δήμαρχο Τρίπολης, ίσως και για μία μελλοντική αδελφοποίηση, ανάμεσα στις δύο πόλεις.
Ο Δημήτρης Παυλής είπε ότι «για το πρόγραμμα αυτό πρωτοστατήσαμε το 2005, με το Επιμελητήριο Αρκαδίας, υποστηρίζουμε αυτή την προσπάθεια. Θα πάνε να κάνουν μάθημα εκεί οι επιχειρηματίες μας, η δική μας παρουσία θα είναι θετική στη βάση ότι αυτή η αντιπροσωπεία να συμμετέχει υπηρεσιακός παράγοντας από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου για να μπορεί να αποτυπώσει κάποια πράγματα και να μελλοντικά να τα χρησιμοποιήσουμε κι εμείς».
Στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο θα ληφθεί απόφαση για το αν θα συμμετέχει αντιπροσωπεία του Δήμου Τρίπολης, σ αυτό το ταξίδι.
blogger hit counter