tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Μοναδικές φωτογραφίες από τη βραδιά για το δημοτικό τραγούδι της Γορτυνίας!

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Μοναδικές φωτογραφίες από τη βραδιά για το δημοτικό τραγούδι της Γορτυνίας!

Η Παγγορτυνιακή διοργάνωσε μουσική βραδιά, η οποία ήταν αφιερωμένη στο δημοτικό τραγούδι της Γορτυνίας και της ευρύτερης περιοχής, την Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" του Δήμου Ιλίου Αττικής.
Στην εκδήλωση τραγούδησαν παραδοσιακά τραγούδια οι Διαμαντής Ρουμελιώτης, π. Χρήστος Κυριακόπουλος, Σταυρούλα Δαλιάνη και στο κλαρίνο ήταν ο Γιώργος Δαλιάνης.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Μητρόπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλόπόλεως κ. Ιερεμίας, ο Μητροπολίτης Ιλίου κ. Αθηναγόρας, ο Γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας, Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής Ένωσης Παναγιώτης Πλέσσιας, ο επίτιμος Πρόεδρος της Παγγορτυνιακής (και πρώην Πρόεδρος τη Ένωσης, επί μία 10ετία) Κωνσταντίνος Καλύβας, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι του Δήμου Ιλίου, ο Πρόεδρος της Πανελλαδικής Ένωσης Αρκάδων Γ. Ζαραφέτας , εκπρόσωποι πολλών γορτυνιακών συλλόγων κ.α.
Παρακάτω, μπορείτε να δείτε ένα εκπληκτικό φωτορεπορτάζ του Γορτύνιου φωτορεπόρτερ και photo editor της εφημερίδας "Γορτυνίας" Βασίλειου Αθ. Κουτρουμάνου (βιογραφικό) από την εκδήλωση της Παγγορτυνιακής Ένωσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ



blogger hit counter