tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Φιλική "τριάρα" σήμερα ο Αστέρας - Βασικός ο Μπρέσκα

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

Φιλική "τριάρα" σήμερα ο Αστέρας - Βασικός ο Μπρέσκα



Ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 στο σημερινό φιλικό παιχνίδι τον Εθνικό Αστέρα χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Χούλι, Πουλίντο και Ματούσιακ.
Στο 15ο λεπτό μετά από σέντρα του Περόνε από αριστερά, ο ...
Πουλίντο με κεφαλιά πάσαρε στον αμαρκάριστο Χούλι που με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής άνοιξε το σκορ (1-0).
Στο 39’ και μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Χούλι από αριστερά, ο Πουλίντο με γυριστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα του Αστέρα (2-0). Ο Πουλίντο επέστρεψε στην ενεργό δράση και κατάφερε να συνδυάσει τη δική του επάνοδο με γκολ.
Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 73ο λεπτό όταν μετά από πάσα του Μπακασέτα, ο Ματούσιακ με δυνατό σουτ εν κινήσει έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Παναγιωτόπουλου (3-0).
Ο Εθνικός Αστέρας είχε μία καλή στιγμή στο παιχνίδι, όταν το ψιλοκρεμαστό σουτ του Πασά έξω από τη μεγάλη περιοχή, έστειλε τη μπάλα να χτυπήσει στο δοκάρι της εστίας του Μπαντή.
Ξεκουράστηκαν σήμερα και δεν χρησιμοποιήθηκαν από τον Οράσιο Γκονσάλβες οι Κουρμπέλης, Αργυρόπουλος, Λαδάκης, Ράγιος και Μπαρτολίνι.

Διαιτητής: Δελφάκης
Αστέρας: Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης (63’ Φορμίκα), Κωστούλας, Πουλίντο (63’ Πετρούσης), Κερ, Έγκον (63’ Τσουμάγκας), Ροτζέριο (63’ Σκόνδρας), Χούλι (63’ Αρσενίεβιτς), Περόνε (63’ Ματούσιακ), Μπρέσκα (63’ Μπακασέτας).
Εθνικός Αστέρας: Γκίτκος (46’ Παναγιωτόπουλος, 77’ Γκούσεβ), Παντίδος (46’ Πασσάς), Λαμπρόπουλος (84’ Χωριανόπουλος), Καρατζάς, Άντονι (74’ Νυκτάρης), Νάστος (62’ Ζαρογιάννης), Παληγεώργος (46’ Αδαμάκης), Μιχελής (46’ Σκαρτσίλας), Μαστρογιάννης (58’ Λουτσιάνο Μουράο), Πασκούλεφ (69’ Γουσούλης), Γιακουμπής (46’ Βίκτορ).
blogger hit counter