tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Προσφυγές κατέθεσαν Πετράκος και Κουνέλης

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Προσφυγές κατέθεσαν Πετράκος και Κουνέλης

Προσφυγές στην αρμόδια επιτροπή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κατέθεσαν ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος και ο Γιάννης Κουνέλης, κατά των ...
διατάξεων του κανονισμού λειτουργίας του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου και συγκεκριμένα κατά των άρθρων 8 παρ. 3 και 9 παρ. 2, τα οποία έρχονται σε αντίθεση με το Νόμο 3852/10 άρθ. 167, ο οποίος ορίζει σαφώς «Ο Πρόεδρος καλεί το συμβούλιο σε συνεδρίαση με γραπτή πρόσκληση στην οποία αναφέρονται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης και συνοδεύεται από γραπτές εισηγήσεις επί των θεμάτων που θα συζητηθούν. Η πρόσκληση δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της περιφέρειας και αποστέλλεται ηλεκτρονικά ή ταχυδρομικά μαζί με τις εισηγήσεις στους συμβούλους πέντε (5) τουλάχιστον πλήρεις ημέρες πριν από την ημέρα που ορίζεται για την συνεδρίαση»
Επίσης, ο επικεφαλής της «Αγωνιστικής Συνεργασίας Πελοποννήσου» Θανάσης Πετράκος κατά της απόφασης 343 της 20ης συνεδρίασης της 3ης Οκτωβρίου 2011 με την οποία το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου έλαβε απόφαση να προχωρήσει σε προγραμματική σύμβαση με την ΕΥΔΑΠ Α.Ε., με βασικό αιτιολογικό ότι δεν εδόθη εισήγηση στους Περιφερειακούς Συμβούλους ούτε ένα λεπτό πριν την έναρξη της συζήτησης του θέματος.
Σε ανακοίνωση, σημειώνεται ότι για το θέμα του κανονισμού έχει ήδη δικαιωθεί προσφυγή του Περιφερειακού Συμβούλου Δυτικής Ελλάδας κ. Γ. Σκαρμούτσου.
blogger hit counter