tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Κατασκευή πεζοδρομιών στην Τρίπολη

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

Κατασκευή πεζοδρομιών στην Τρίπολη


Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Τρίπολης αποφάσισε ομόφωνα την εκτέλεση της κατασκευής του έργου: «Κατασκευή πεζοδρομίων Δημοτικής Ενότητας Τρίπολης», προϋπολογισμού 90.000,00 Ευρώ με ανοικτή δημοπρασία.
Επίσης, ενέκρινε την διακήρυξη για την ανάδειξη αναδόχου για την κατασκευή του έργου.
Ειδικότερα, προβλέπεται η ανακατασκευή του πεζοδρομίου στην …
πλατεία Αγ. Δημητρίου περιμετρικά του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου και η κατασκευή πεζοδρομίων επί της οδού Βαλαωρίτου στην ΠΕ VI «Οδός Σπάρτης» του Δήμου Τρίπολης, με σκοπό την αναβάθμιση και βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων της κάθε περιοχής.
Κυρίως αφορά σε εργασίες αποξήλωσης των υπαρχόντων πεζοδρομίων περιμετρικά του Ι.Ν. Αγ. Δημητρίου και στην κατασκευή νέων στην ίδια θέση και με υλικά επίστρωσης, όπως περιγράφονται στην μελέτη και στα εγκεκριμένα σχέδια, όπως και σε εργασίες κατασκευής νέων πεζοδρομίων με πρόβλεψη υποδομής μελλοντικού ηλεκτροφωτισμού και επίστρωση με κυβόλιθους επί της οδού Βαλαωρίτου.
Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε τέσσερεις (4) μήνες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.
Η δημοπρασία θα διενεργηθεί 25 Οκτωβρίου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα λήξης της υποβολής προσφορών 10:00 π.μ. στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, στο νέο Δημοτικό κτίριο Αποστολοπούλου και Ανωνύμου οδού.
blogger hit counter