tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Νέα μεταπτυχιακά ξεκινά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με ξένα Πανεπιστήμια!!!

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Νέα μεταπτυχιακά ξεκινά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σε συνεργασία με ξένα Πανεπιστήμια!!!

Ένας βασικός άξονας που έχει δώσει βαρύτητα η Πρυτανική Αρχή είναι η διεθνοποίηση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Δηλαδή, η προβολή της διεθνούς εικόνας του ιδρύματος και οι διεθνείς του συνεργασίες. Ανακοινώθηκε μάλιστα ότι θα ...
ιδρυθεί μεταπτυχιακό με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου, που θα γίνεται εδώ και στην Κύπρο και στο οποίο θα μπορούν να διδάσκουν τόσο η ομάδα του ΠΑΠΕΛ, όσο Και η ομάδα του Κυπριακού Πανεπιστημίου Κύπρου. Θα έχει δηλαδή διπλή σφραγίδα πτυχίου.
Επίσης, υπάρχει συμφωνία με το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και πανεπιστήμιο της Ελβετίας και θα προταθεί ένα Mba (μεταπτυχιακός τίτλος στη διοίκηση των επιχειρήσεων) για τον τουρισμό και την διοργάνωση εκδηλώσεων. «Θα έχουμε ξένους φοιτητές που θα έρχονται εδώ και το πρόγραμμα είναι απολύτως χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Ένωση» είπε ο κ. Παπαθεοδώρου, στο περιφερειακό συμβούλιο. 
blogger hit counter