tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Έχασαν οι νέοι από τον Ολυμπιακό (φωτογραφίες)

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Έχασαν οι νέοι από τον Ολυμπιακό (φωτογραφίες)



Μετά την καλή εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και το καλό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και προηγήθηκε με 1-0, η ομάδα νέων του Αστέρα (Κ-20) δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού και έχασε τελικά με ...
1-4.
Στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας ήταν καλύτερος από τον αντίπαλο του, με καλύτερη φάση στο 30’ όταν ο Ντινιωτάκης σέντραρε από αριστερά, ο Σκόνδρας σούταρε με δύναμη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού και στη συνέχεια της φάσης η μπάλα χτύπησε στην πλάτη του Γιώτσα, περνώντας ελάχιστα άουτ από το αριστερό δοκάρι των φιλοξενουμένων.
Στο 46’ ο Ντινιωτάκης έχασε την μεγάλη κλασσική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, όταν απέφυγε δύο αντιπάλους, βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, αλλά το πλασέ του έστειλε την μπάλα να περάσει δίπλα από την εστία των φιλοξενουμένων.
Ότι δεν κατάφερε ο Ντινιωτάκης στο ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου, το κατάφερε στο 60’ όταν πρόλαβε την έξοδο του Χουτετσιώτη και με πλασέ στην κενή εστία άνοιξε το σκορ (1-0).
Η απάντηση του Ολυμπιακού ήταν άμεση, αφού ένα λεπτό αργότερα ο Λυκόγιαννης αξιοποίησε την κάθετη πάσα του Σούκια και με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια (1-1).

Στο 65’ ο Σούκιας με ωραία ατομική ενέργεια και με δυνατό σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή έδωσε προβάδισμα στον Ολυμπιακό (1-2).
Οι παίκτες του Αστέρα στη συνέχεια του παιχνιδιού πίεσαν περισσότερο, βγήκαν στην επίθεση στην προσπάθεια τους να ισοφαρίσουν το παιχνίδι, αλλά στο 88’ σε μία αντεπίθεση του Ολυμπιακού, ο Λύρας από αριστερά τροφοδότησε με κάθετη μπαλιά τον Διαμαντάκο που με δυνατό σουτ έκανε το 1-3. Τέλος, στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με δυνατό σουτ του Λύρα από δεξιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή.Διαιτητής: Κακρίδης (Κορινθίας)Αστέρας: Στεφανάκος, Σβίγγος, Λυμπέρης, Πετρούσης, Παπαδημητρίου, Σκόνδρας (73’ Ελ. Στασινόπουλος), Ντινιωτάκης, Τσουμάγκας, Βαλκάνος, Γιώτσας (66’ Κατσαρός), Σαραντόπουλος (83’ Τογρού). Ολυμπιακός: Βλάχος (46’ Χουτετσιώτης), Γκίνο, Δημακάκος, Ρογκαλάς, Σούλης, Σταμόγιαννος, Ιωαννίδης (84’ Λύρας), Κοτσαρίδης, Διαμαντάκος, Σούκιας (72’ Γκόγκιτς), Λυκόγιαννης.


blogger hit counter