tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Επικίνδυνη η διέλευση μαθητών στο Άστρος - Απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Επικίνδυνη η διέλευση μαθητών στο Άστρος - Απόφαση για κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Η επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου βόρειας Κυνουρίας αποφάσισε ομόφωνα να εγκρίνει στο σύνολο της την εισήγηση κανονιστικής απόφασης που αφορά κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Δημοτική Κοινότητα Άστρους.
Η Κυκλοφοριακή Μελέτη καθορίζει ..
την δημιουργία δύο διαβάσεων πεζών σε δύο σημεία της δημοτικής οδού του Άστρους που διέρχεται έμπροσθεν του πάρκου και του χώρου που διεξάγεται η λαϊκή αγορά.
Οι διαβάσεις θα πραγματοποιηθούν με ειδική σήμανση επί του οδοστρώματος (ZEBRA) και τοποθέτηση εκατέρωθεν του δρόμου στα σημεία αυτά των πληροφοριακών πινακίδων Π-21 (Διάβαση πεζών) του ΚΟΚ οι οποίες θα επιστήσουν επιπρόσθετα την προσοχή των οδηγών για μείωση της ταχύτητας.
Η απόφαση - ΕΙΣΗΓΗΣΗ - θα δημοσιευθεί αυτούσια στους πίνακες ανακοινώσεων του Δημαρχείου, προκειμένου κάθε ενδιαφερόμενος φορέας ή κάτοικος του Δήμου, να διατυπώσει εγγράφως τις παρατηρήσεις και προτάσεις του, εντός των προβλεπόμενων προθεσμιών.
blogger hit counter