tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: «Όσο και να προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, αυτή τους διαψεύδει»

Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

«Όσο και να προσπαθούν να διαστρεβλώσουν την πραγματικότητα, αυτή τους διαψεύδει»

Απάντηση στον Παναγιώτη Κοκοσιέλη (με αφορμή αυτή την ανακοίνωση), δίνει το «Ανοιχτό Επιμελητήριο», αναφέροντας ότι «έμειναν τρεις μέρες πριν τις εκλογές για το Επιμελητήριο Αρκαδίας και διαπιστώνουμε με λύπη μας ότι ο συνδυασμός «Επιμελητήριο Εν δράσει» αποφεύγει συστηματικά να προσέλθει σε έναν ειλικρινή και γόνιμο διάλογο. Αντ’ αυτού εκδίδει επιστολές και δελτία τύπου και κάνει δηλώσεις με περιεχόμενο που μας πάει δεκαετίες πίσω. Από το περιεχόμενό τους προκύπτει ότι:



Δεν έχει παρακολουθήσει τις δράσεις και παρεμβάσεις του Επιμελητηρίου, όλα αυτά τα χρόνια, για όλα τα θέματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του Νομού.
Δεν γνωρίζει τις αρμοδιότητες του Επιμελητηρίου και παρερμηνεύει το ρόλο του.
Χρησιμοποιεί τις δυσκολίες που βιώνει ο κάθε επαγγελματίας και η Ελληνική οικονομία για να ανεβάσει τους τόνους της αντιπαράθεσης και να ωφεληθεί εκλογικά.
Η πραγματικότητα όμως δεν είναι αυτή. Το επιμελητήριο έχει πλούσια δράση σε όλα τα θέματα που απασχολούν τον επαγγελματία και στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του έχει κάνει και θα συνεχίσει να κάνει όλες τις απαραίτητες παρεμβάσεις για να ακουστεί η φωνή του επαγγελματία και να βελτιωθεί η θέση του.
Ο συνδυασμός «Ανοικτό Επιμελητήριο» προσπαθεί, καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, να παραθέσει τις απόψεις του με ευπρέπεια και σεβασμό στις δύσκολες ώρες που περνούν οι επαγγελματίες του Νομού και η Ελληνική Οικονομία.
                      Όσο για τον απολογισμό δράσης που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «ΕΠΙ» είναι υποχρέωση της διοίκησης, ενός Ν.Π.Δ.Δ. με τη λήξη της θητείας του. Άλλωστε εμείς σε αντίθεση με άλλα Επιμελητήρια που εκδίδουν δερματόδετους τόμους, τον ενσωματώσαμε στο περιοδικό μας, σεβόμενοι τόσο την κρισιμότητα των στιγμών όσο και την πάγια αντίληψή μας για το πώς πρέπει να διαχειρίζονται τα οικονομικά ενός δημοσίου φορέα.

Εν πάση περιπτώσει εμείς επιμένουμε να καλούμε τον κ. Κοκοσιέλη σε δημόσιο διάλογο απόψεων και αφού τον αποφεύγει προεκλογικά ελπίζουμε να είναι παρών όταν θα τον κάνουμε στη νέα διοίκηση.»
blogger hit counter