tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δικαστική απόφαση προβλέπει να μπει άμεσα λουκέτο στο σκουπιδότοπο της Τρίπολης!!!

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2011

Δικαστική απόφαση προβλέπει να μπει άμεσα λουκέτο στο σκουπιδότοπο της Τρίπολης!!!

Θα πρέπει πλέον να θεωρείται οριστικό… Ύστερα από πολυετείς αγώνες, ο Σύλλογος Φιλικών δικαιώνεται, αφού –σύμφωνα με πληροφορίες του «Καλημέρα Αρκαδία»- απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης (64/22/12/2012) κάνει δεκτή ...
την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του Συλλόγου, κατά του Δήμου Τρίπολης και του Φορέα Διαχειριστής Στερεών Αποβλήτων και προβλέπει ότι πρέπει άμεσα να παύσει να λειτουργεί η χωματερή στο «Πλάτωμα», να παύσει η απόθεση απορριμμάτων στο συγκεκριμένο σημείο και επιπλέον προβλέπει ότι πρέπει άμεσα να τοποθετηθεί νέα θύρα στο σκουπιδότοπο! Όποιος παραβιάσει αυτή τη θύρα ή τις νέες κλειδαριές, που θα μπουν εκεί, θα πληρώνει 5.900 € για κάθε ημέρα στο Σύλλογο Φιλικών, προβλέπει η δικαστική απόφαση.
Αυτή η απόφαση είναι σε συνάρτηση με όλες τις προηγούμενες αποφάσεις που είχαν εκδοθεί από την Δικαιοσύνη, για την ίδια υπόθεση.
Η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Τρίπολης ουσιαστικά απαλλάσσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου και ζητά άμεσα από τον Δήμο να κλείσει τη χωματερή και να βρει λύση για την εναπόθεση των απορριμμάτων.
Πρόκειται για μία εξαιρετικά σημαντική εξέλιξη που ανατρέπει τα έως τώρα δεδομένα και πλέον παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον σε ποιο χώρο πλέον θα γίνεται η απόθεση των απορριμμάτων του Δήμου Τρίπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter