tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Λαϊκή συνέλευση στη Βυτίνα για τα σκουπίδια!

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Λαϊκή συνέλευση στη Βυτίνα για τα σκουπίδια!

Η απόφαση του δήμου Γορτυνίας για κατασκευή σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στη Βυτίνα, έχει προκαλέσει ήδη μεγάλες αντιδράσεις στην περιοχή. Οι κάτοικοι της Βυτίνας θεωρούν ότι ...
η απόφαση αυτή δρομολογήθηκε, χωρίς την γνώμη της τοπικής κοινωνίας και επίσης διαφωνούν με το ότι ο δήμος Γορτυνίας αποφάσισε να κατασκευαστεί ο σταθμός μεταφόρτωσης σκουπιδιών, 500 μέτρα από την κεντρική πλατεία…

Για το λόγο αυτό, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Βυτίνας, Θεόδωρος Λιαρόπουλος καλεί όλους τους κατοίκους της Βυτίνας αλλά και τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011 και ώρα 6.00μ.μ. στο Πανταζοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Βυτίνας στην Έκτακτη Λαϊκή Συνέλευση με μοναδικό θέμα: «ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΣΤΗ ΒΥΤΙΝΑ»

«Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη», σύμφωνα με τον κ. Λαιρόπουλο…

3 σχόλια:

Miltiadis είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΡΑΓΩΝΙΚΑ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟΜΕΡΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΜΥΑΛΟ??

ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ ΠΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΣΟΥΛΑ.

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΑ.
ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

ΜΙΛΤΟΣ Δ. ΛΥΤΡΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Όπου και να πάνε τα σκουπίδια, θα υπάρχουν αντιδράσεις. μην γελιόμαστε...

ΤΣΑΦΑΡΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ είπε...

ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΒΥΤΙΝΑΣ ΣΥΜΠΑΡΙΣΤΑΜΑΙ ΣΤΟ ΑΓΩΝΑ ΣΑΣ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΝΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΒΥΤΙΝΑ , ΤΗΝ ΓΟΡΤΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΣΑΦΑΡΑΣ

blogger hit counter