tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τα νέα του Αστέρα Τρίπολης

Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Τα νέα του Αστέρα Τρίπολης

Διαβάστε  …
-Αύριο η συνέντευξη του Τσιώλη
-Μπήκε στην προπόνηση ο Ουσέρο
-Δηλώσεις Τσιώλη για την κλήρωση

Σήμερα ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα και το ευχάριστο της προπόνησης ήταν πώς ο Φερνάντο Ουσέρο, μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς χωρίς κανένα πρόβλημα.
Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο πρώτο μέρος και πολλές ασκήσεις με μπάλα στο δεύτερο.
Στη σημερινή προπόνηση, ο Ροτζέριο με τον Ρούμπιλ πάτησαν χορτάρι για πρώτη φορά μετά τους τραυματισμούς τους περπατώντας για αρκετή ώρα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν το πρόγραμμα αποθεραπείας τους.

Μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος, ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης δήλωσε: «Το σημαντικό είναι ότι παίζουμε στην έδρα μας, γιατί έχουμε πολλά και συνεχόμενα παιχνίδια. Η ομάδα έχει παίξει ήδη δύο εκτός έδρας παιχνίδια στο κύπελλο και έχει κουραστεί.
Στους αγώνες του κυπέλλου δεν υπάρχουν φαβορί, υπάρχει άλλη ψυχολογία. Το σίγουρο είναι ότι θα γίνει ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με την Κέρκυρα.»

Τέλος, την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στις 3.30 μ.μ. ο προπονητής του Αστέρα Σάκης Τσιώλης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter