tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Τέσσερις αποφάσεις για το επαρχιακούς δρόμους της Αρκαδίας

Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Τέσσερις αποφάσεις για το επαρχιακούς δρόμους της Αρκαδίας

Με αποφάσεις του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου Τάσου Αποστολόπουλου εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι για τα παρακάτω έργα:
 «Τοπικές Βελτιώσεις και Τεχνικά Έργα στο Επαρχιακό Δίκτυο Αρκαδίας, τμήμα: Χάνι Κούβλι-Χάνι Δραγούνι».
Η υπό μελέτη οδός χωροθετείται σε περιοχή του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας και αποτελεί τμήμα της Επαρχιακής Οδού Τρίπολης-Αγίου Πέτρου. Προβλέπεται η κατασκευή οδικού τμήματος μήκους 4.240 μ. και η ανάπτυξη ισόπεδου κόμβου μορφής «Γ» με την τοπική οδό πρόσβασης στην Κοινότητα των Άνω Δολιανών.

 «Τοπικές Βελτιώσεις και Τεχνικά Έργα στο Επαρχιακό Δίκτυο Αρκαδίας, τμήμα: Παράκαμψη Πουρναριάς».
Η υπό μελέτη οδός χωροθετείται σε περιοχή του πρώην Δήμου Κλείτορος και στοχεύει στην κυκλοφοριακή ανακούφιση του οικισμού Πουρναριάς. Η παράκαμψη έχει συνολικό μήκος περίπου 1.015 μ., ενώ προβλέπεται η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων μορφής «Γ» και έργων προσαρμογής της υφισταμένης οδού.

 «Τοπικές Βελτιώσεις και Τεχνικά Έργα στο Επαρχιακό Δίκτυο Αρκαδίας, τμήμα: Παράκαμψη Ράφτη».
Η υπό μελέτη οδός χωροθετείται σε περιοχή του πρώην Δήμου Ηραίας και στοχεύει στην κυκλοφοριακή ανακούφιση του οικισμού Ράφτη. Η παράκαμψη έχει συνολικό μήκος περίπου 460 μ., ενώ προβλέπεται η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων μορφής «Γ» και έργων προσαρμογής της υφισταμένης οδού.

 «Τοπικές Βελτιώσεις και Τεχνικά Έργα στο Επαρχιακό Δίκτυο Αρκαδίας, τμήμα: Παράκαμψη Αράχωβας».
Η υπό μελέτη οδός χωροθετείται σε περιοχή του πρώην Δήμου Ηραίας και στοχεύει στην κυκλοφοριακή ανακούφιση του οικισμού Αράχωβας. Η παράκαμψη έχει συνολικό μήκος περίπου 940 μ., ενώ προβλέπεται η κατασκευή δύο ισόπεδων κόμβων μορφής «Γ» και έργων προσαρμογής της υφισταμένης οδού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter