tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εικόνες από την εκδήλωση των Ροταριανών στην Τρίπολη!

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Εικόνες από την εκδήλωση των Ροταριανών στην Τρίπολη!

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 26-01-2012 στο Αρχοντικό Καλτεζιώτη στην περιοχή Κάψια, η κοπή της πίτας του Ροταριανού ομίλου Τρίπολης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής της 2470 περιφέρειας του Ρόταρυ Νικόλαος Μακρυγιάννης , ο εψηψισμένος διοικητής Κοσμάς Χουτουριάδης, ο πρόεδρος του ομίλου της Καλαμάτας Γιώργος Λούρας, αρκετοί αξιωματούχοι του Ελληνικού Ρόταρυ και πλήθος φίλων του ομίλου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Την πίτα ευλόγησε ο αιδεσιμότατος πατέρας Ιωάννης Τσίτουρας, εφημέριος της ομωνύμου ενορίας.
Με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών ενεργού συμμετοχής, στην εκδήλωση τιμήθηκε με το βραβείου του διεθνούς Ρόταρυ ο ρ. Ιωάννης Ψυχογυίος, για την συνεχή, σημαντική και αθόρυβη προσφορά του, τόσο στο θεσμό του Ρόταρυ όσο και στην τοπική κοινωνία.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η εισδοχή ενός νέου μέλος στη παρέα του Ρόταρυ. Πρόκειται για την οικονομολόγο Μερόπη Παναγοπούλου.
Τη βραδιά πλαισίωσε με χορευτικό πρόγραμμα η παιδική ομάδα της Δημητριάδου Κωνσταντίνας από τη σχολή χορού KD Dance – Χοροάθληση εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους.
Από τον πρόεδρο του ομίλου Παύλο Πουλογιαννόπουλο ανακοινώθηκε μία νέα χορηγία, αυτή τη φορά προς το βρεφονηπιακό σταθμό του ιδρύματος Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη, η οποία αφορά την κάλυψη των εξόδων ανακαίνισης του προαύλιου χώρου του σταθμού.
Η βραδιά έκλεισε ευχάριστα με την σοπράνο Jelena Jovanovich –Μπακοπούλου, μέλος του Ροταριανού Ομίλου του Βελιγραδίου, η οποία ερμήνευσε Χατζηδάκη.












1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

πολύ ωραία εκδήλωση περάσαμε υπέροχα και συγχαρητήρια για το έργο σας.

blogger hit counter