tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Πάνε στον Τατούλη για να βρουν λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Πάνε στον Τατούλη για να βρουν λύση στο πρόβλημα με τα σκουπίδια στην Τρίπολη

Το αποτέλεσμα της σημερινής σύσκεψης, που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου της Τρίπολης, για το οξύτατο πρόβλημα με τα σκουπίδια, επιβεβαίωσε απόλυτα όσα έγραφε από χθες το kalimera-arkadia.gr, που έγραφε από χθες, ότι η πιθανότερη εξέλιξη είναι να ζητηθεί άμεσα μία συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη. 
Στη σύσκεψη που έγινε, σήμερα το μεσημέρι, συμμετείχαν ...
ο Δήμαρχος Τρίπολης, Γιάννης Σμυρνιώτης, ο Δημήτρης Παυλής, ο Κώστας Τζιούμης και ο Βασίλης Γιόκαρης. Επίσης, παρόντες ήταν Αντιδήμαρχοι και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Τσιαμούλος.
Στη σύσκεψη δεν συμμετείχαν ο Κώστας Γεωργακόπουλος και ο Δημήτρης Νικολάου.
Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, ακούστηκαν διάφορες απόψεις και προτάσεις, σχετικά με αυτό το πρόβλημα και η τελική απόφαση ήταν άμεσα (ακόμα και σήμερα, αν αυτό είναι δυνατόν) να ζητηθεί συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Πέτρο Τατούλη. Θα του θέσουν το πρόβλημα, στην πραγματική του διάσταση και θα περιμένουν να ακούσουν τι έχει εκείνος να πει και να προτείνει.
Μετά τη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη, οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, θα συναντηθούν εκ νέου για να λάβουν τις τελικές τους αποφάσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι μέχρι αυτή τη στιγμή, η χωματερή του «Πλατώματος» παραμείνει κλειστή και τα σκουπίδια, δεν έχουν μαζευτεί από την πόλη της Τρίπολης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter