tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Για πρώτη φορά θα παίξει ο Αστέρας στο γήπεδο της Κέρκυρας!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Για πρώτη φορά θα παίξει ο Αστέρας στο γήπεδο της Κέρκυρας!

Από μία νίκη και μία ισοπαλία μοιράζονται Αστέρας και Κέρκυρα, με τις νίκες τους να σημειώνονται στα εκτός έδρας περσινά παιχνίδια σε Πάτρα και Τρίπολη αντίστοιχα, ενώ φέτος προστέθηκε και μία ισοπαλία.
Η πρώτη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν στον αγώνα του περσινού πρώτου γύρου στις 31 Οκτωβρίου 2010 στην Πάτρα ...(436 εισιτήρια), με τον Αστέρα να κάνει τη μεγάλη ανατροπή κερδίζοντας με 2-1 χάρη σε δύο τέρματα του Πουλίντο (78’) και του Ουντότζι (88’). Η Κέρκυρα, που ήταν γηπεδούχος, προηγήθηκε στο 36ο λεπτό με γκολ του Τσίγκα. Προπονητής του Αστέρα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος και της Κέρκυρας ο Μπάμπης Τεννές.
Η δεύτερη φορά που βρέθηκαν αντιμέτωπες οι δύο ομάδες ήταν στις 19 Φεβρουαρίου 2011 (1.122 εισιτήρια), όταν η Κέρκυρα κέρδισε με 2-0 στην Τρίπολη χάρη σε τέρματα των Επστάιν (69’ με πέναλτι), Καλαντζή (75’). Προπονητής του Αστέρα σε εκείνο το παιχνίδι ήταν ο Παύλος Δερμιτζάκης και της Κέρκυρας ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς.
Στο φετινό αγώνα του πρώτου γύρου, οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες στην Τρίπολη (0-0). Προπονητής του Αστέρα ο Ισπανός Όσκαρ Φερνάντεθ και στην Κέρκυρα ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς, που διατήρησε το αήττητό του ως προπονητής στην Τρίπολη.
Την Κυριακή 15 Ιανουαρίου οι δύο ομάδες θα βρεθούν για τέταρτη φορά αντιμέτωπες, αλλά θα είναι μόλις ο πρώτος αγώνας που θα δώσει ο Αστέρας στην Κέρκυρα.

Ανακοινώθηκε η αποστολή για Κέρκυρα

Μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης, ο τεχνικός του Αστέρα Σάκης Τσιώλης ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας για τον αυριανό αγώνα πρωταθλήματος (3.00 μ.μ.) στην Κέρκυρα, η οποία απαρτίζεται αναλυτικά από τους παρακάτω δέκα εννέα ποδοσφαιριστές:
Σανθ Χακόμπο, Γιώργος Μπαντής, Λεωνίδας Αργυρόπουλος, Λαουτάρο Φορμίκα, Χρήστος Πιπίνης, Δημήτρης Κουρμπέλης, Ρούμπεν Μάρτιν Πουλίντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Χουανίτο, Αντώνης Λαδάκης, Λέαντρο Αλβάρες, Ράγιος, Σάββας Τσαμπούρης, Έγκον, Χούλι, Μάριο Μπρέσκα, Ηλίας Σολάκης, Τάσος Μπακασέτας και Εμμάνουελ Περόνε.
Συγκριτικά με το προηγούμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στην Τρίπολη με τον Παναιτωλικό έμειναν εκτός αποστολής οι Νεμάνια Αρσενίεβιτς, Φερνάντο Ουσέρο, Τσίμο Ναβάρο, ενώ στον αντίποδα επέστρεψαν στην αποστολή της ομάδας οι Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, Λέαντρο Αλβάρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter