tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστείες που είχαν διαπράξει τσιγγάνοι στην Πελοποννήσο!

Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

Εξιχνιάστηκαν κλοπές και ληστείες που είχαν διαπράξει τσιγγάνοι στην Πελοποννήσο!

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας ...
Καλαμάτας, ληστεία σε βάρος 33χρονου ημεδαπού στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, ενώ συνελήφθη, χθες (13-01-2012) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, ένας (1) 32χρονος ημεδαπός ΡΟΜΑ, για ληστεία.
Ειδικότερα, ο 32χρονος, την Πέμπτη (12-01-2012) το βράδυ, στο Ασπρόχωμα Μεσσηνίας, μπήκε σε κατάστημα ιδιοκτησίας 33χρονου ημεδαπού, και αφού τον ακινητοποίησε με την απειλή μαχαιριού, του αφαίρεσε χρηματικό ποσό, ενώ στην συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Μετά από αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, ο 32χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη εντός των ορίων του αυτοφώρου, χθες (13-01-2012) το μεσημέρι, στην Καλαμάτα.
Ο 32χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η Αστυνομική έρευνα και η Προανάκριση, διενεργούνται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Εξιχνιάστηκαν δύο (2) περιπτώσεις κλοπής μετάλλων στην Κορινθία,  μετά από αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, ενώ συνελήφθησαν, χθες (13-01-2012) το μεσημέρι, στην Πουλίτσα Κορινθίας, δύο (2) ημεδαποί ΡΟΜΑ, ένας 33χρονος και μία 39χρονη, για κλοπή.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (13-01-2012) το μεσημέρι,  αφού μπήκαν σε αγρόκτημα, ιδιοκτησίας 44χρονου ημεδαπού, με την χρήση συσκευής οξυγόνου, αφαίρεσαν διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και τα φόρτωσαν σε Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο.
Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικές δυνάμεις και συνελήφθησαν, ενώ από την αστυνομική έρευνα του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου, προέκυψε ότι οι δύο ημεδαποί, ήταν αυτοί που είχαν διαπράξει κλοπή σε βάρος εταιρίας, την (18-12-2011) το πρωί, στο Ζευγολατιό Κορινθίας, όπου με τον ίδιο τρόπο, είχαν αφαιρέσει μεταλλικά αντικείμενα βάρους 4,5 τόνων.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, βρέθηκαν και αποδόθηκαν στον παθόντα, ενώ επίσης κατασχέθηκαν οι συσκευές οξυγόνου-υγραερίου και το Ι.Χ.Φ αυτοκίνητο, ως μέσο διευκόλυνσης μεταφοράς κλοπιμαίων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.
Η Αστυνομική έρευνα και η Προανάκριση, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, ενώ ερευνάται η συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες παράνομες πράξεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter