tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Την Τετάρτη η τελική απόφαση του Ροβέρτου για το ΙΚΑ Λεωνιδίου

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Την Τετάρτη η τελική απόφαση του Ροβέρτου για το ΙΚΑ Λεωνιδίου

Τελικά, θα κλείσει ή όχι το παράρτημα του ΙΚΑ στο Λεωνίδιο; Το ζήτημα αυτό συζητήθηκε διεξοδικά, στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, σε συνδυασμό με το αντίστοιχο ζήτημα το οποίο έχει προκύψει και αφορά την κατάργηση του ΙΚΑ Μελιγαλά Μεσσηνίας. 

ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ


Ο Δημήτρης Δράκος είπε ότι πρέπει να εξαιρεθούν αυτές οι δύο περιοχές, διότι έχουν εργαζομένους, ανάπτυξη, επιχειρήσεις, ασφαλισμένους και εξυπηρετούν κόσμο.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Πουλάς υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ότι το ΙΚΑ Λεωνιδίου έχει μείνει μόνο με έναν υπάλληλο!
Τα επιχειρήματά του για την αναγκαιότητα να μείνει ανοιχτό το ΙΚΑ Λεωνιδίου ανέφερε ο Δημήτρης Λαλουδάκης, λέγοντας ότι είναι πολύ μεγάλες οι αποστάσεις και ότι οι κάτοικοι του Λεωνιδίου πρέπει να διανύσουν 100 χιλιόμετρα για να πάνε στο ΙΚΑ Άστρους και να επιστρέψουν και οι κάτοικοι του Κοσμά πρέπει να διανύσουν 150 χιλιόμετρα!
«Κλείνει η μία υπηρεσία μετά την άλλη κι αυτό ανησυχεί την τοπική κοινωνία. Πρέπει να παραμείνει ανοιχτό γιατί εξυπηρετεί πολύ κόσμο» προσέθεσε ο περιφερειακός σύμβουλος από την Κυνουρία.
«Οι εξελίξεις είναι θετικές, αλλά δεν εφησυχάζουμε» είπε η Αντιπεριφερειάρχης, Ντίνα Νικολάκου.
Τέλος, ο Περιφερειάρχης, Πέτρος Τατούλης, είπε ότι ήρθε σε επικοινωνία με τον Διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτο Σπυρόπουλο και ότι την Τετάρτη θα γίνουν γνωστές οι οριστικές αποφάσεις.
«Ελπίζω ότι θα υπάρξει θετική επίλυση» είπε ο Περιφερειάρχης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter