tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Λυκουρέντζος: «Η επιλογή της Αριστεράς θα επιφέρει δεινά στον τόπο»

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Λυκουρέντζος: «Η επιλογή της Αριστεράς θα επιφέρει δεινά στον τόπο»

Στην προσωπική του σελίδα, στο facebook, στο διάλογο που κάνει με πολίτες, ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Αρκαδίας, Ανδρέας Λυκουρέντζος εξήγησε γιατί η ΝΔ συμμετέχει σε αυτή την κυβέρνηση, λέει γιατί ο κόσμος πρέπει να ψηφίσει τη «γαλάζια» παράταξη στις εκλογές και γιατί δεν πρέπει να ψηφίσει τα κόμματα της Αριστεράς….
Ειδικότερα, σε ένα από τα σχόλιά του, επισημαίνει: «Στις επώδυνες περιόδους, όπως αυτή που περνάμε τώρα, χρειάζεται ψυχραιμία και νηφαλιότητα. Οι ύβρεις, οι ισοπεδωτικού χαρακτήρα προσεγγίσεις και οι χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση. Αποφύγαμε τον όλεθρο, αποτέλεσμα των καταστρεπτικών λαθών του κ.Γ.Α. Παπανδρέου, με την παραμονή μας στη ζώνη του Ευρώ. Κρατάμε στα χέρια μας ένα ισχυρό νόμισμα και όχι ένα νόμισμα το οποίο καθημερινά θα το φθείρει ο πληθωρισμός...Αποφύγαμε την στάση πληρωμών και τώρα δίνουμε τη μάχη να συνεχιστεί η δανειοδότηση της χώρας και δεν δεχόμαστε άλλα μέτρα τα οποία θα μειώσουν περαιτέρω το βιοτικό επίπεδο του Ελληνικού λαού...Αυτό είναι το νόημα της στήριξης μας στην κυβέρνηση του κ.Λ. Παπαδήμου...Οι τυφλές επιλογές, αποχή-ψήφος στην Αριστερά, τις οποίες ορισμένοι αβασάνιστα εισηγούνται, θα οδηγήσουν σε τραγωδία. Η συμπαράσταση στον αγώνα του Αντώνη Σαμαρά και της Νέας Δημοκρατίας είναι η μόνη επιλογή για σταθερότητα, ασφάλεια και ανάπτυξη. Η επιλογή της Αριστεράς θα επιφέρει όλα τα δεινά τα οποία γνώρισαν οι λαοί όταν κυβέρνησαν τις χώρες τους δογματικοί σοσιαλιστές ή κομμουνιστές. Η Ιστορία προσφέρει πλούσια διδάγματα....Και η σύγχρονη Ελλάδα είναι ένα από αυτά τα παραδείγματα προς αποφυγήν...Ώρα για τη φιλελευθεροποίηση της οικονομίας και την πολιτική ανάπτυξης. Ώρα, με σκληρή δουλειά, για την Ελλάδα της Ελπίδας...»

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ναι,γιατί η "αριστερά" οδήγησε την Ελλάδα εδώ που είναι,όχι το "κέντρο" και η "δεξιά". NOT!
μπε,μπε.......

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΛΕΠΕΝ ΣΤΗΝ ΓΑΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΗΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ.ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΑΜΕ ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΟ.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!!!!!!!!!!
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ !!!!!!!!!!!

ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!!

blogger hit counter