tEFa7rqPp-c7UtSlqZ3pgypkFZI kalimera-arkadia.gr: Δύο Ιρακινοί και ένας Αλγερινός συνελήφθησαν στην Πελοπόννησο

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Δύο Ιρακινοί και ένας Αλγερινός συνελήφθησαν στην Πελοπόννησο

Συνελήφθησαν, χθες (07-01-2012) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Ιράκ, ηλικίας 30 και 42 ετών αντίστοιχα, καθώς και ένας 26χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλγερίας, για ...κλοπή, ενώ ο 30χρονος, ο οποίος διαμένει παράνομα στη χώρα, νωρίτερα αποπειράθηκε να παραβιάσει αυτοκίνητο ημεδαπού.
Ειδικότερα, οι ανωτέρω, χθες (07-01-2012) το απόγευμα, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας, μπήκαν σε κατάστημα-υπεραγορά τροφίμων και αφαίρεσαν διάφορα είδη τροφίμων, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί και συνελήφθησαν μετά από άμεση επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) Μεσσηνίας.
Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, βρέθηκαν, κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον αρμόδιο υπάλληλο του καταστήματος.
Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 30χρονος, νωρίτερα το μεσημέρι αποπειράθηκε να παραβιάσει Ι.Χ επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 40χρονου ημεδαπού, χωρίς ωστόσο να το καταφέρει, ενώ διαμένει και παράνομα στη χώρα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Η Αστυνομική έρευνα και η Προανάκριση, διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, ενώ ερευνάται και η περαιτέρω συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

blogger hit counter